Ostoskori
translation missing: fi.general.icons.close_alt kuvake
Lue lisää merino-asusteiden toimituksesta ja tilaamisesta Lue lisää merino-asusteiden toimituksesta ja tilaamisesta

Gugguun Halloween 2019

Lokakuun hurjin juhla, Halloween, on täällä pian ja tänä vuonna kurpitsajuhla näkyy myös Gugguun syksyssä! Gugguulla juhlitaan Halloween-versioilla tutuista vaatesuosikeista sekä muutamalla uudella erikoistuotteella. Kutsuimme myös asiakkaitamme Gugguun showroomille Pirkkalaan nauttimaan erikoismallistosta ja syksyisistä herkuista. 

Gugguu Battie paita. Lasten pitkähihainen trikoopaita lepakkokuviolla.

Syksyn juhlaan erityisesti suunniteltu mallisto sai inspiraationsa tarpeesta - koulut, päiväkodit ja kaverit juhlivat Halloweenia syksyn mittaan ja monesti juhlat pitävät sisällään naamiaisia tai teemapukeutumista. Kaipasimme kuitenkin lasten Halloween-asuja jotka toimivat naamiaisissa, mutta joita voi silti käyttää vielä pitkään Halloweenin jälkeenkin arkivaatteina tai juhlapukeutumisessa - vähentäen kertakäyttökulttuuria. Halloween-mallisto on myös valmistettu ylijäämämateriaaleista. 

Gugguu kitty huppari. Lasten huppari kissankorvilla.

Gugguun Halloween-mallisto on musta-oranssi kokoelma täynnä hauskoja yksityiskohtia ja tyylikkäitä malleja. 

Tyllimekko sopii pikkunoidan asuksi noidan hattuun yhdistettynä, mutta se taittuu myös ihanaksi pikkujoulumekoksi ja uudenvuoden kimallukseen.

Gugguu lasten musta tyllihame

Kissa on klassinen asu pukuleikkeihin. Kitty Jumpsuit on mahtava vaihtoehto kissa-asuksi - viimeistele naamiaisasu kissamaisella kasvomaalauksella ja vedä huppu päähän, jotta hauskat kissankorvat näkyvät. Halloweenin jälkeen jumpsuit sopii käytettäväksi sisävaatteena.

Gugguu Kitty jumpsuit lapsille. Lasten college jumpsuit hupulla ja kissankorvilla.

Jännittävää Halloweenin aikaa toivottaa koko Gugguun tiimi!