Ostoskori
translation missing: fi.general.icons.close_alt kuvake
Lue lisää merino-asusteiden toimituksesta ja tilaamisesta Lue lisää merino-asusteiden toimituksesta ja tilaamisesta

Haastattelussa Elina ja Sofia

Lastenvaatteiden täytyy miellyttää aina ostajan lisäksi loppukäyttäjää - lasta itseään. Tänään blogissamme puheenvuoroon pääsee suosittu YouTubesta tuttu parivaljakko, Elina 12, ja Sofia, 9. Gugguu on ollut mukana tyttöjen matkassa vuodesta 2019 lähtien, kun suositussa tv-ohjelmassa ”Lapsilla on asiaa: eduskuntavaalit” Elina ja Sofia haastattelivat puolueiden puheenjohtajia Gugguun vaatteet päällä. Siskokset tykästyivät vaatteisiin ja tämän jälkeen asuja onkin näkynyt Elinan ja Sofian päällä monessa yhteydessä, kuten Perhereissu-elokuvassa jonka kevään ensi-ilta siirtyi poikkeustilanteen takia. 

Vauhdikas kaksikko on nyt kirjoittanut esikoiskirjansa, ”Elina ja Sofia: Kaikki on mahdollista”. Kirjassa käsitellään erilaisia lasten mielessä pyöriviä asioita -  tytöt rohkaisevat kaikkia olemaan aidosti oma itsensä ja aiheina pyörii kaikkea tunteiden käsittelystä, ystävyydestä, sisarusten välisistä suhteista, omien unelmien ja tavoitteiden saavuttamisesta ja itsensä kehittämisestä. Mukana on myös iloista puuhaa kesälomapäiville. Kirjakiertue jouduttiin valitettavasti perumaan, mutta lapsille kirjoitettu rohkaisu- ja inspiraatiokirja julkaistaan tänään 15.5.

YouTubettajat Elina ja Sofia kirjoittivat kirjan ja Gugguu haastatteli siskoksia.

Pääsimme haastattelemaan siskoksia etäyhteyksin ja keskustelimme muun muassa kirjan kirjoittamisesta ja suosikkivaatteista.

Millaista oli päästä kirjoittamaan ihan oikeaa kirjaa?

Elina ja Sofia:Kirjan tekeminen on huippuhauskaa. Kirjoittaminen oli tosi hauskaa ja opettavaista. Pääsimme myös katsomaan millaista oli aikuisten palavereissa. Kirjan kirjoittaminen oli yksi unelmistamme ja opimme tosi paljon kirjan teon aikana."

Mikä teitä inspiroi keksimään kaikki kirjan mielenkiintoiset aiheet?

E&S:Kirjoitimme sellaisen kirjan, jonka olisimme itse aina halunneet lukea. Toivomme, että monet saavat kirjasta inspiraatiota ja uusia ideoita ja oppivat tykkäämään itsestään enemmän. Me rakastamme ihmisten ilahduttamista, on hienoa saada heidät hymyilemään. Usein meiltä kysytään, kuinka jaksamme olla niin positiivisia ja miten meillä on niin hyvä siskosuhde – kirjasta se selviää! Toivomme, että lukijoille jää sama hyvä fiilis kuin meidän videoiden katsomisen jälkeen. Haluamme kannustaa jokaista olemaan oma itsensä."

Elinan ja Sofian positiivisen avoin ja aktiivinen asenne on poikkeuksellinen. He käsittelevät videoissaan ajankohtaisia, tärkeitä ja yllättäviäkin teemoja aina innostavalla tavalla ja tuovat paljon iloa seuraajilleen. Elinan ja Sofian kirja tuo Elinan ja Sofian lähemmäs yleisöä ja kannustaa lukijoitaan katsomaan maailmaa uteliain ja rohkein silmin.

Haastattelussa YouTubettajat Elina ja Sofia

Miten kuvailisitte kirjaa?

E&S: Halusimme tehdä sellaisen kirjan, jota vielä ei ollut ja joka vastaa kysymyksiin joita usein saamme seuraajiltamme, esim. miten jaksamme löytää iloisia asioita siitä huolimatta että välillä on vaikeaa. Kirjamme rohkaisee, inspiroi ja tuo hyvää mieltä, mikä on samaa mitä haluamme tuoda videoissamme. Kirjassa kerromme meidän vinkkejä miten voi mennä unelmia kohti ja toteuttaa haaveita ja saavuttaa tavoitteita. Kirjan avulla oppii lisää itsestään ja muista ja toivottavasti saa rohkeutta olla juuri sellainen kuin on. Kirjassa on hauskoja testejä, askartelu- ja jumppaohjeita ja puhutaan myös rohkeudesta, peloista ja tunteista. Kirjassa on vinkkejä ystävyyteen, riitojen selvittämiseen, tubettamiseen, tunnetaitoihin, harrastuksen valintaankin. Toivomme että kirjalla on piristävä vaikutus. Kirja on myös kivan näköinen, tosi värikäs ja siinä on kauniit kuvat, eli se houkuttelee lukemaan.

Mikä teidän mielestänne on parasta Gugguun vaatteissa?

E&S: "Meidän äiti on ostanut meille Gugguun vaatteita jo ennen yhteistyön aloittamista, koska ne ovat niin kauniita ja laadukkaita ja koska Gugguu on suomalainen naisten omistama yritys. Vaatteista tulee hyvä mieli kun ne ovat niin kauniita ja sitten ne ovat vielä mukavia päällä.

Mitkä ovat teidän suosikkeja Gugguulta?

E&SPrinttivaatteet ovat meidän suosikkeja! Elinan suosikkiprintti kevään tuotteista on Aqua Macarons ja Sofian Summer Serenade.

Käy tutustumassa Elinan ja Sofian YouTube kanavaan täällä!