Ostoskori
translation missing: fi.general.icons.close_alt kuvake

Play Collection

Gugguun kevään tuotteista ensimmäisenä lanseerataan leikkisä ja värikäs Play Collection, joka on täynnä suloisia eläinkuoseja ja pastellivärejä.

Lasten kesävaatteet. Laadukkaat trikoomekot, legginsit, college jumpsuitit, yläosat ja alaosat lapsille. Suomalainen lastenvaatemerkki Gugguu.

Kevät potkaistaan käyntiin hauskojen karkkivärien ja eläinpentujen täplittämien printtien avulla. Malliston inspiraationa on ollut kesäiset hetket jäätelökioskilla, nurmikolla leikkivät dalmatialaisen pennut ja karkkimaan seikkailut. Kirkkaita värejä rauhoittaa pehmeä valkoinen ja musta, joita on helppo yhdistellä värikkäämpiin tuotteisiin ja printtivaatteisiin. 

Gugguu kotimaiset lastenvaatteet kesäksi. Pastelliväriset lastenvaatteet. Laadukkaat kesävaatteet lapsille

Eläimiin keskittyvissä printeissä nähdään eläimiä eri puolilta luontoa; hauskassa musta-valkoisessa kuosissa seikkailee seeproja ja pandoja, sinisessä kuosissa nähdään vesieläimiä, vaaleanpunaista kuosia tähdittää kukkien seassa lentelevät kolibrit, dalmatialaiskuosissa temmeltää suloisia koiranpentuja, joiden seassa on väritäplinä kukkia. Vaaleimmassa kuosissa nähdään suloisten kukkasten ympäröimät sadunomaiset yksisarviset. 

Gugguu SS20 mallisto. Kevät-ja kesävaatteet lapsille kauniissa pastellisävyissä.

Play Collectioniin kuuluu runsaasti kevätmalliston lastenvaatteita ja asusteita. Ensimmäisenä lanseerataan lasten sisävaatteet.

Gugguu kotimaiset lasten kesävaatteet ja kevätvaatteet pastelliväreissä.

Mallistosta löytyy myös tuoteuutuuksia. Somessakin vilahtanut Rizi-mekko on kerännyt ihastusta, eikä syyttä: ihana lasten kesämekko on suloisen tyttömäinen röyhelöisine olkaimineen. Rakastetusta Wow mekosta saadaan kesäksi lyhythihainen versio, eli nyt tämä upea kellohelmainen rusettimekko sopii täydellisesti myös lämpimiin kesäpäiviin. Bluebell mekko yhdistää ballerina-mallisen yläosan pyörän pääntien ½ hihoihin ja kauniisti laskeutuvaan A-linjaiseen hameeseen. 

Gugguu lasten mekot. Vaaleanpunainen lasten mekko, mintunvihreä mekko lapsille.

Mallistossa on yhteensä seitsemän väriä... 

Black

Bluebell

Peppermint

Lavender

Bubble Gum

Banana

White Candy 

...ja viisi printtiä.

Summer Dream

Dots & Spots

Pink Hummingbirds

Sea Life

Baby Animals

 

Tutustu kaikkiin Play Collection- malliston tuotteisiin täällä!