Ostoskori
translation missing: fi.general.icons.close_alt kuvake

Safari Collection

Gugguun SS20 kauden uusin mallisto on ihanan lämpimän sävyinen Safari Collection. Mallisto on saanut inspiraationsa kuumasta hiekasta varpaiden välissä lämpimän kesätuulen havisuttaessa savannin ruohoa. Kuuman kesän mallisto on täynnä lämpimiä ja murrettuja värejä, joita voi yhdistellä suloisiin printteihin.


gugguu safari collection. laadukkaat lastenvaatteet kotimaiselta brändiltä. lasten kesävaatteet.


Malliston myötä Gugguun valikoimaan tuli myös täysin uusia tuotteita. Play Collectionista tuttu lyhythihainen Frilla mekko sai kaverikseen printillisen version. Kaila mekosta löytyy nyt mukavan kesäinen, kepeä trikoinen versio. Bluebell Mekko on tuttu uutuus Play Collectionista ja Safari Collectionista löytyykin mekon yläosaa muistuttava paita, Bluebell T-paita. Paidan kaula-aukko on kauniin pyöreä ja hihat ulottuvat kyynärpäihin. Bluebell T-paitaan sopii erinomaisesti housu-uutuus: Print Culottes. Vajaamittaiset leveälahkeiset housut ovat tyylikkäät ja mukavat.


Gugguu lastenvaatteet. Lasten culottes housut.


Asu on valmis asustamalla se Bow pannalla tai Scrunchie Scarf hiusdonitsilla, jossa on kaunis huiviosio. Huivin voi esimerkiksi sitoa rusetiksi tai jättää vapaaksi hiusten joukkoon. 


Kevään alkaessa rantakelejä odotellaan jo innokkaasti. On kuitenkin tärkeää muistaa sopiva auringolta suojautuminen uintireissuilla. UV-suojatut uimapuvut ovat täydellinen suoja lapsille - UV-uikkareissa on pitkät hihat ja kangas peittää reippaasti selän ja hartiat, jotka palavat herkästi. Uimapuvulla ihon suojaaminen on erityisen helppoa, sillä aurinkovoidetta ei tarvitse lisätä puvun peittämille alueille. Kaikissa Gugguun uimapuvuissa on SPF 50, mutta Safari Collectionista löydät pitkähihaiset, peittävämmät uimapuvut.


lasten uv-suojaavat uimapuvut. pitkähihainen uimapuku lapselle.


Safari Collection sisältää seitsemän väriä…


Ocean

Blue Moon

Summer Sky

Spicy Red

Sandstone

Cantaloupe

Latte


...ja viisi printtiä. 


Hummingbirds

Safari Ride

Red Ornament

Puppies

Noble Cats


Printeissä seikkailee suloisia eläimiä eri puolilta maailmaa. Hummingbirdsissä lentelee Kolibreja upeiden oranssien kukkien keskellä. Safari Ride on kuin matka keskelle savannia, leikkivien tiikerinpentujen, antilooppien ja muiden villieläimien seikkailuja katsellen. Red Ornament on kaunis oranssin ja punaisen sävyjä yhdistelevä graafinen printti. Käsinpiirretyt Noble Cats ja Puppies ihastuttavat eläinteemoillaan: Noble Catsissä seikkailee suloisia leopardin- ja tiikerin pentuja, Puppiesissa on mustavalkoinen printti koiranpennuista. 


Gugguu mustavalkoinen koiraprintti Puppies

Gugguu Safari Ride printti. Laadukkaat lasten kesävaatteet.

Tutustu Safari Collectioniin täällä.