Ostoskori
translation missing: fi.general.icons.close_alt kuvake
UUSI MALLISTO JULKAISTAAN 4.8. - TILAA ILMOITUS TÄSTÄ! UUSI MALLISTO JULKAISTAAN 4.8. - TILAA ILMOITUS TÄSTÄ!

Minttu Räikkösen terveiset ja syksyn suosikit

Syysterveiset Sveitsistä! 

Täällä alkaa vihdoin olla merkkejä syksyn tulosta, mikä on ihan tervetullutta pitkän ja todella kuuman kesän jälkeen. Parasta syksyssä on, kun saa ottaa paksummat vaatteet käyttöön ja pääsee kerrospukeutumaan!

minttu räikkönen gugguu lastenvaatteet

Täällä siis ehditään nyt nauttimaan syksystä, kun reissujakaan ei ole ihan yhtä tiheään kuin kesän aikana. Minulle luksusta on kiireetön aika yhdessä perheeni kanssa. Syksyn aikana minulla on luvassa sopivasti myös omia projekteja. Näistä yhden mainitakseni on Gugguu Mini me– malliston lanseeraus, josta olen todella innoissani! En malta odottaa, että näette minkälaisia vaatteita olemme suunnitelleet tällä kertaa myös minien vanhemmille.

minttu räikkönen kimi räikkönen gugguu lastenvaatteet


Omat lapseni ovat myös saaneet osansa tästä mun “syyshömpötyksestä”, kun olen halunnut kokeilla heillä monia Gugguun AW19-malliston lastenvaatteita ja välillä napata muutaman kuvankin. Onneksi ainakin vielä täällä ollaan asian suhteen yhteistyöhaluisia.

Uusimman malliston omia suosikkejani ovat Gugguu x Minttu Räikkönen– malliston logotuotteet, Wow-mekko, Stella- ja Bow-paidat sekä Bow-leggingsit.

minttu räikkönen gugguu lastenvaatteet

 

Gugguun mallistosta meillä on eniten käytössä Cube baggy-ja Slim Baggy-collegehousut, Wision trikoopaidat, Glozz bomberit sekä hupparit. Nyt kun ilma on sen verran viileä, että mekon kanssa voi pukea jo sukkikset tai leggingsit, olen käyttänyt Riannalla hieman paksumpaa Acer-mekkoa. Aina pukiessani tätä Riannalle, mietin että haluaisin itselleni samanlaisen! Ihana, lämmin mekko, ja taskut ovat ihan super kivat! 

minttu räikkönen gugguu lastenvaatteet ulkovaatteet lapsille 

Talvitakeista ja asusteista valitsin pitkän harkinnan jälkeen Riannalle ”Bark brown”-sävyiset ja Robinille ”Sky blue”- sävyiset. 

Onneksi lapsille osaa valita vielä muutakin kuin mustaa, toisin kuin itselleni.

Ihanaa syksyä Suomeen!

minttu räikkönen gugguu