Ostoskori
translation missing: fi.general.icons.close_alt kuvake

Tietoa tuotteista - Lasten välikausihaalarit-ja takit

Kevään ja syksyn säät vaativat lasten ulkovaatteilta tiettyjä ominaisuuksia:  välikausitakkien-ja haalareiden tulee olla vettä hylkiviä, tuulelta suojaavia, hengittäviä ja samalla sopivan lämmittäviä. Ulkovaatteiden pitää kestää leikkien läpi ja tietenkin pitää turvassa esimerkiksi kotiavaimet. Katso kaikki Gugguun ulkovaatteet täältä.

Gugguu vaaleanpunainen lasten välikausitakkiKuvassa lasten Flash välikausitakki.

Gugguun välikausitakkien- ja haalareiden suunnittelussa on otettu kaikki nämä asiat huomioon. Suunnittelussa on mietitty niitä tarpeita, joita kevään ja syksyn vaihtelevat säät ja olosuhteet vaativat ja pyritty rakentamaan vaatteita, jotka täyttävät nämä tarpeet ja enemmän. Tässä postauksessa kerromme lisää Gugguun lasten ulkovaatteiden ominaisuuksista.

Gugguu vauvan vaaleansininen välikausihaalari

Kuvassa vauvan Flash välikausihaalari.

Gugguun välikausivaatteiden valikoimaan kuuluu seuraavat tuotteet:

  • Flash välikausihaalari
  • East välikausihaalari
  • Flash välikausitakki
  • Go'On Bomber takki
  • Print Midseason takki
  • Print Midseason haalari

Välikausivaatteet tulevat myyntiin aina alkukeväästä. 

Vedeltä suojaavuus

Kaikissa Gugguun ulkovaatteissa, sekä välikausivaatteissa, että toppavaatteissa, on ekologinen Saksassa kehitetty Bionic-Finish® Eco -viimeistely. Toisin kuin perinteiset viimeistelymenetelmät,  Bionic-Finish® Eco -viimeistely on saatu aikaan ilman perfluorattuja yhdisteitä ja formaldehydiä. Suojaava ominaisuus perustuu materiaalin tiiviyteen. Laadusta ja toimivuudesta ei silti tingitä, vaan viimeistely on aivan yhtä hengittävä ja mukava käytössä, kuin perinteisemmät vaihtoehdot. Jotta ominaisuus säilyy, suositellaan lämpöaktivointia n.6 pesun välein esimerkiksi kuivausrummussa tai matalalla lämmöllä silittämällä.

Gugguu kuosillinen lasten keväthaalari

Kuvassa lasten Print Midseason haalari.

Tuulelta suojaavuus ja hengittävyys

Takkien-ja haalareiden päällikangas on myös ekologisempi vaihtoehto, jossa ominaisuuksista ei tarvitse tinkiä. Materiaalin kalvo on valmistettu 100% kierrätettävästä ja se suojaa tuulelta tehokkaasti, mutta hengittää silti optimaalisesti (<12 (m2Pa/W). Myös tässä materiaalissa on otettu huomioon ympäristöä kuormittavat aineet: materiaali ei sisällä lainkaan PTFE- (polytetrafluorieteenia) tai PFC- (perfluorattuja yhdisteitä). Lisäksi kalvolla on Öko-Tex Standard 100 sertifikaatti (luokka 1) ja kankaan valmistaja on sertifioitu BLUESIGN® järjestelmäkumppani. 

 

Mukavuus

Lastenvaatteissa on ensiarvoisen tärkeää, että vaatteet pysyvät helposti päällä ja ne tuntuvat mukavalta lapsen iholla. Tämän takia olemmekin halunneet luoda vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin: jokainen ulkovaatemalli eroaa toisistaan pienillä, mutta merkityksellisillä ominaisuuksilla, jotta jokaiselle lapselle löytyy oikea vaihtoehto.

East- ja Flash välikausihaalarit eroavat toisistaan esimerkiksi lahkeiden ja hihojen ominaisuuksilla. Pienemmille tarkoitettu Flash haalari sisältää pehmeät, pidemmät resorit ranteiden ja nilkkojen kohdalla kun taas isommille lapsille sopivassa East haalarissa on kuminauharesorit ja lahkeista löytyy jalkalenkit, jotka pitävät lahkeen paikallaan temmellyksessä. 

Kaikissa ulkovaatteissa (paitsi Go’on Bomber) on irroitettava huppu, jonka saa kätevästi kiinni neppareilla. Huppu on myös muotoiltu tarkasti, jotta se on sopivan kokoinen ja antaa tarvittaessa lisäsuojaa.

Gugguu kukallinen lasten välikausitakki

Turvallisuus

Ylempänä tekstissä on käyty läpi materiaalien turvallisuutta. Materiaalien turvallisuuden lisäksi huomioon on otettu lasten turvallisuus pimeällä. 

Etenkin pohjolassa välikauden ulkovaatteet tulevat käyttöön kaamoksen aikaan ja heijastimen käyttö onkin ehdottoman tärkeää. Suosittelemme aina ulkovaatteisiin heijastimen lisäämistä ja tämän lisäksi ulkovaatteissa on ommeltuna heijastavaa kangasta. Lisäksi kaikkien *toppavaatteiden mukana toimitetaan erikseen kiinnitettävä heijastin.

Katso kaikki Gugguun ulkovaatteet täältä.

*Edit: tekstiin korjattu heijastimen toimitus toppavaatteiden mukaan, ei välikausivaatteiden.