Ostoskori
translation missing: fi.general.icons.close_alt kuvake
Sulje kuvake

Vastuullisuus ja arvot

GUGGUUN ARVOT

Laatu – Jokainen Gugguun malliston vaate on tarkoin testattu eri-ikäisillä lapsilla ennen tuotantoa. Kiinnitämme testauksessa huomiota kestävyyteen, istuvuuteen ja käytännöllisyyteen. Testaamme myös kaikki kankaat ennen tuotannon aloittamista. Gugguun vaatteet valmistetaan erityisellä huolella tarkoin valituista materiaaleista, jotka kestävät lapselta toiselle.

Ekologisuus – Valitsemme tuottaa lähellä, jotta valmiit tuotteet matkustavat mahdollisimman lyhyen matkan varastollemme ja jotta pääsemme vierailemaan tehtaillamme säännöllisesti. Tämän vuoksi tehtaamme sijaitsevat Suomessa ja EU:n sisällä. Kankaamme tulevat Suomesta ja muualta Euroopasta. Kaikilla kankaillamme on Oeko-tex 100 standardi ja käyttämällämme 100% luomupuuvillalla on myös GOTS - standardi. Etsimme jatkuvasti uusia ekologisia materiaaleja ja uusimpana näistä on syksyllä 2019 mallistoon lisätyt verkka-asut, jotka valmistetaan 100% kierrätysmateriaaleista valmistetusta kankaasta. Lue lisää verkkakankaista täältä. Päivittäisessä toiminnassamme kiinnitämme huolta pakkausmateriaaleihin ja varaston käytänteisiin: kierrätämme tavallisten jätteiden lisäksi muovit, paperit ja kartongit ja pakkaamme lähetykset kierrätysmuovista valmistettuihin pusseihin. Panostamme tuotteiden pitkäikäisyyteen, jotta niiden elämä on mahdollisimman pitkä. Olemme osa Aalto Yliopiston alaista Finix hankkeen #kestävävaate kampanjaa

Asiakaslähtöisyys – Haluamme saada ja saamme paljon palautetta asiakkailtamme. Olemme tehneet paljon muutoksia niin tuotteisiin kuin verkkokauppaammekin asiakkailtamme saadun palautteen perusteella. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme palvella heitä parhaamme mukaan. Pyrimme vastaamaan viesteihin nopeasti ja saamaan paketit mahdollisimman nopeasti matkaan. 

Turvallisuus – Lasten ja tuotteidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuus otetaan huomioon tuotteiden mallien suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa. Ulkovaatteissamme on heijastin-kangasta, vaatteissamme ei ole ylimääräisiä irtoavia osia ja valitsemme materiaalit huolellisesti.

Lisää vastuullisuudestamme ja ekologisuudestamme

Kokosimme vuoden 2020 alussa ensimmäistä kertaa vastuullisuusraportin Gugguusta, jonka löydät täältä. Lisäksi löydät Gugguun eettiset periaatteet täältä. Täällä voit lukea blogistamme Gugguun sijoittumisesta Eetti Ry:n Rank a Brand raportissa.