Gugguu X RML

Healing Hands

Lapsen sairastuminen vakavasti koskettaa satoja perheitä Suomessa vuosittain. Lapsen sairaus tuo perheeseen uuden, vaikean tilanteen ja perheen elämä muuttuu. Koko perheen voimat joutuvat koetukselle. Tilanne voi olla pelottava jo sairauden myötä ja kaukaa kotoa hoitoihin matkustaminen on usein välttämätöntä.

Tukeaksemme perheitä lapsen sairastumisesta johtuvissa kriisitilanteissa toteutimme yhdessä Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa yhteistyömalliston, joka sisältää kaksi printtiä ja neljä tuotetta. Tuotteiden tuotto menee lyhentämättömänä Ronald McDonald Lastentalosäätiölle.

gugguu x rml

Hand Flow

Ronald McDonald Talon puutarhan kukkien ja kasvien loisto pääsee oikeuksiin tässä kauniissa kukkakuosissa.
Kukkien keskellä näkyy pienet, herkät kädet. Kädet printtiin on luotu lastensairaalassa asuneen pienen lapsen käsistä otetuista kuvista.

gugguu x rml

Doggy Hug

Surun ja huolen keskellä lemmikit ovat usein suuri lohtu. Pörröisen pehmoiset koiranpennut jaksavat ilahduttaa, vaikka pieni keho olisikin sairastamisesta väsynyt. Tästä lemmikin tuomasta lohduttavasta teemasta sai inspiraationsa malliston toinen kuosi, Doggy Hug.

Gugguu x RML
Yhteistyömallistosta

Vuonna 1996 perustettu Ronald McDonald Lastentalosäätiö tekee tärkeätä työtä perheiden hyväksi, joiden lapsi on erittäin vakavasti sairas (sydänpotilaita, elinsiirtoja ja vaikeita syöpähoitoja). Lapsi ei tarvitse vanhempiaan missään niin paljon kuin sairaalassa. Ronald McDonald Talo mahdollistaa tämän perheille, sillä kaikki vaativimmat lasten erikoishoidot on keskitetty Helsinkiin HUS Uuteen lastensairaalaan ja siksi Taloon tullaan hyvinkin pitkien matkojen päästä ympäri Suomea. Talo avattiin perheiden käyttöön 14.3.2002 ja sen jälkeen talossa on asunut jo yli 9000 perhettä. Talossa voidaan majoittua lyhytaikaisesti tai pidempään aina lapsen tarpeen mukaan. Säätiö ei saa julkista tukea, vaan toiminta rahoitetaan yrityksien sekä yksityishenkilöiden tuilla. 

Gugguun RML Healing Hands malliston printeissä käytetyistä kukkakuvioista osa on peräisin RML Talon ympäristöstä. Myös printissä näkyvät kädet kuuluvat Talossa asuneen perheen pienelle potilaalle. Koko Healing Hands malliston tuotto lahjoitettiin RML:n toimintaan. 

Miia Riekki
Toimitusjohtajan terveiset

Hyväntekeväisyystyö on osa Gugguun ydintä erilaisten yhteistöiden ja avustusten kautta. Ronald McDonald Lastentalosäätiö on tärkeä kumppani Gugguulle - olemmehan olemassa lapsia varten, aivan kuten Ronald McDonald Talokin. Lasten sairastuminen koskettaa meitä kaikkia ja olemmekin otettuja siitä, että saamme olla tukemassa yhteistyömalliston kautta niitä perheitä, joita kohtaa raskas vaihe lapsen ja koko perheen elämässä. Näissä tilanteissa tärkeintä on olla perheenä läsnä, sairastavan lapsen vierellä. Kiitos RML tärkeästä työstä, mitä teette lasten ja perheiden eteen. ❤