Gugguu X RML

Healing Hands

Lapsen sairastuminen vakavasti koskettaa satoja perheitä Suomessa vuosittain. Lapsen sairaus tuo perheeseen uuden, vaikean tilanteen ja perheen elämä muuttuu. Koko perheen voimat joutuvat koetukselle. Tilanne voi olla pelottava jo sairauden myötä ja kaukaa kotoa hoitoihin matkustaminen on usein välttämätöntä.

Tukeaksemme perheitä lapsen sairastumisesta johtuvissa kriisitilanteissa toteutimme yhdessä Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa yhteistyömalliston, joka sisältää kaksi printtiä ja neljä tuotetta. Tuotteiden tuotto menee lyhentämättömänä Ronald McDonald Lastentalosäätiölle.

gugguu x rml

Hand Flow

Ronald McDonald Talon puutarhan kukkien ja kasvien loisto pääsee oikeuksiin tässä kauniissa kukkakuosissa.
Kukkien keskellä näkyy pienet, herkät kädet. Kädet printtiin on luotu lastensairaalassa asuneen pienen lapsen käsistä otetuista kuvista.

gugguu x rml

Doggy Hug

Surun ja huolen keskellä lemmikit ovat usein suuri lohtu. Pörröisen pehmoiset koiranpennut jaksavat ilahduttaa, vaikka pieni keho olisikin sairastamisesta väsynyt. Tästä lemmikin tuomasta lohduttavasta teemasta sai inspiraationsa malliston toinen kuosi, Doggy Hug.

Gugguu x RML
Yhteistyömallistosta

Vuonna 1996 perustettu Ronald McDonald Lastentalosäätiö tarjoaa majoittumista koko perheelle lapsen sairastaessa vakavasti. Ensimmäiset asukkaat pääsivät taloon vuonna 2002 ja sen jälkeen talossa on asunut noin 9000 perhettä. Talossa voidaan majoittua lyhytaikaisesti tai pidempään lapsen tarpeen mukaan. RML Talo onkin tärkeä tuki vakavasti sairaiden lasten perheille, kuten sydänpotilaille, elinsiirtopotilaille tai vaikeissa syöpähoidoissa oleville pienille potilaille.

Osa malliston printeissä käytetyistä kuvista on peräisin sekä lastentalon ympäristöstä, että lapsilta itseltään - printeissä näkyvät kädet kuuluvat lastensairaalan potilaalle.

Miia Riekki
Toimitusjohtajan terveiset

Hyväntekeväisyystyö on osa Gugguun ydintä erilaisten yhteistöiden ja avustusten kautta. Ronald McDonald Lastentalosäätiö on tärkeä kumppani Gugguulle - olemmehan olemassa lapsia varten, aivan kuten Ronald McDonald Talokin. Lasten sairastuminen koskettaa meitä kaikkia ja olemmekin otettuja siitä, että saamme olla tukemassa yhteistyömalliston kautta niitä perheitä, joita kohtaa raskas vaihe lapsen ja koko perheen elämässä. Näissä tilanteissa tärkeintä on olla perheenä läsnä, sairastavan lapsen vierellä. Kiitos RML tärkeästä työstä, mitä teette lasten ja perheiden eteen. ❤