Töihin gugguulle?

Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset avoimet työpaikat ja ohjeet hakemiseen.

Vaatesuunnittelija

Haluatko olla mukana rakentamassa Gugguun tulevaisuutta kohti kansainvälistymistä?
Gugguu on vuonna 2012 perustettu ja nopeasti kasvava sekä kansainvälistyvä lastenvaatebrändi. Gugguu tuottaa laadukkaita ja ekologisia lastenvaatteita 0-12 -vuotiaille lapsille. Gugguulla tehdään töitä intohimosta, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme! Tiimimme on hyvin dynaaminen ja olemme ennen kaikkea tekijöitä.

Toivomme sinulta;

- kokemusta ja koulutusta vaatesuunnittelijan tehtävistä
- kokemusta materiaalihankinnasta sekä vaatetuotannosta
- Illustrator, InDesign, Photoshop, Microsoft Office- ohjelmistojen taidot
- Järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja taitoa ymmärtää kokonaisuuksia
- Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
- Englanninkielen taitoa
- Tekninen ulkoiluvaateosaaminen katsotaan eduksi

Tehtävässä vastaat mm. tuotesuunnittelusta, osto- ja hankintatoimen käytännön työstä, tehdaskontakteista sekä tuotannon suunnittelusta.
Tehtävässä pääset nauttimaan luovasta ympäristöstä, kauniista vaatteista ja inspiroivista mallistoista.

Olet oikea henkilö tiimiimme, mikäli olet luova, idearikas tiimipelaaja. Pystyt mukautumaan jatkuvaan muutokseen, sinulla on hyvä paineensietokyky etkä pelkää haasteita.

Gugguun tiimi on energinen ja intohimoinen.
Olemme sitoutuneet pitämään työntekijöistämme huolta ja olemmekin saaneet kiitosta työntekijöiltämme erityisesti joustavuudesta ja inhimillisyydestä.
Gugguu on nopeasti kasvava yritys. Tiimimme on pieni ja siksi meillä onkin erinomaisesti tilaa kasvaa ja kehittää myös omaa osaamista ja työnkuvaa.

Lähetä CV, vapaamuotoinen kirjallinen hakemus palkkatoiveineen miia.riekki@gugguu.com.

Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydettyä. Tehtävä alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. HUOM! Työtä ei ole mahdollista tehdä etänä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, otathan yhteyttä; miia.riekki@gugguu.com.

Osa-aikainen myyjä

Etsimme osa-aikaista myyjää Gugguun liikkeeseen Helsinki Outlet Villageen!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus on Kaupan alan TES:in mukaan. Työtä on n. 10h/vk kesä-heinäkuussa, mahdollisesti enemmänkin. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, silloin tällöin voi olla aamuvuorojakin.

Erinomainen asiakaskokemus ja elämyksellisyys kuvaavat Gugguun ydintä myymälätyössä ja tapahtumissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme ostoskokemuksen, joka ylittää odotukset kauniissa ympäristössä.

Miksi Gugguulle?

Ketterä työympäristö ja osa-aikainen sopimus tarjoavat joustavuutta arkeen. Gugguun tiimissä ei ole pulaa hauskoista hetkistä ja tiimin yhteen pelaaminen on meille sydäntä lähellä. Seuraamme henkilöstömme tyytyväisyyttä jatkuvasti ja kehitämme sitä saamamme palautteen mukaan. Henkilöstömme saa myös erinomaiset henkilöstöalennukset Gugguun tuotteista.

Millaista työntekijää haemme?

Etsimme Helsinki Outlet Villageen Gugguun Outlet-myymälään osa-aikaista myyjää. Gugguun tiimi koostuu ihmisläheisistä asiakaspalvelijoista, jotka tulevat toimeen erilaisten asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Arvostamme erityisesti luotettavuutta, reipasta otetta työntekoon ja vastuunkantokykyä. Työ edellyttää itsenäistä otetta sekä vastuullista asennetta omaan työpanokseen.
Asiakaspalvelualttius, paineensietokyky, luovuus sekä positiivinen asenne ovat tärkeässä roolissa. Tuntemus Gugguun tuotteista ja/tai aikaisempi kokemus myymälätyöskentelystä katsotaan eduksi.

Myymälä sijaitsee Helsingissä, Kehä III:n varrella. Töihin pääsee helposti auton lisäksi bussilinjalla 553. Autolla matka on n. 20 minuutissa Helsingin keskustasta.

Työsuhde on määräaikainen.

Mikäli uskot olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän pikaisesti hakemuksen osoitteeseen job@gugguu.com
Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.

Lisätietoja osoitteesta: job@gugguu.com.