Gugguun Candy World kanta-asiakkuuden ehdot

Näitä ehtoja sovelletaan kuluttaja-asiakkaiden ja Gugguu Oy:n väliseen kanta-asiakkuutta koskevaan sopimussuhteeseen. Liittymällä Gugguu Candy World -kanta-asiakkaaksi hyväksyt nämä ehdot.

1. Liittyminen ja asiakastiedot

Gugguun Candy World -kanta-asiakasohjelma on maksuton ja se on voimassa toistaiseksi. 

Kanta-asiakkaaksi voivat liittyä verkkosivuillamme kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Liittymislomakkeessa kysytyt tiedot tulee täyttää oikein. 

Kanta-asiakkaana sinulla on Gugguulla tili, jossa voit nähdä ostoksesi sekä muokata yhteystietojasi. Sinulla on myös henkilökohtainen kanta-asiakkaan sivu, jossa voit nähdä kerrytetyt pisteet = Vaahtokarkit, Vaahtokarkkihistoriasi sekä Candy World -tasosi.

Muistathan päivittää yhteystietosi mikäli ne muuttuvat.
Voit päivittää asiakastietojasi verkkokaupassa kirjautumalla asiakastilillesi.
Koska kaikki viestintämme tapahtuu digitaalisesti, sinun on annettava sähköpostiosoite Gugguun Candy World  -kanta-asiakasohjelmaan liittyessäsi. Olet vastuussa siitä, että sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi ovat ajan tasalla. 

2. Tunnistautuminen kanta-asiakkaaksi

Verkkokaupassa kanta-asiakkaaksi tunnistaudutaan kirjautumalla asiakastilillesi. Muistathan aina kirjautua, kun teet ostoksia verkkokaupassamme, jotta kerrytät Vaahtokarkkeja ostoksistasi. Gugguu Candy World -kanta-asiakkuus on henkilökohtainen, eikä sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle. Yhdellä henkilöllä voi olla vain yksi kanta-asiakkuus ja rekisteröity sähköpostiosoite. Olet myös vastuussa kanta-asiakastililläsi tapahtuvasta toiminnasta sekä siitä, että vain sinulla on pääsy sisäänkirjautumistietoihisi.

3. Edut ja tarjoukset 

Gugguu Candy World -kanta-asiakasohjelman jäsenenä saat henkilökohtaisesti mukautettua viestintää sisältäen sekä henkilökohtaisia, että yleisiä etuja ja kanta-asiakastarjouksia. Saat myös tuotesuosituksia, uutisia ja inspiraatiota tuotteistamme. 

4. Kanta-asiakkuudet pisteet = Vaahtokarkit

Ansaitset Vaahtokarkkeja muun muassa tekemällä jonkin seuraavista toimenpiteistä:

 • Luomalla tilin Gugguu Candy World -kanta-asiakasohjelmaan
 • Tekemällä ostoksia Gugguulla (saat 1 Vaahtokarkin jokaista käyttämääsi 1€ kohden)
 • Seuraamalla meitä Instagramissa ja tykkäämällä meistä Facebookissa
 • Rekisteröitymällä tekstiviestien tilaajaksi
 • Tilaamalla uutiskirjeen (Tämä ominaisuus tulee myöhemmin.)

Kerrytät Vaahtokarkkeja tilillesi heti, kun tekemäsi tilaus on toimitettu sinulle.

Saadaksesi Vaahtokarkkeja tilauksista, sinun tulee kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Voit itse päättää, milloin ja miten haluat käyttää Vaahtokarkeista saatuja etukuponkeja. Vaahtokarkit ovat voimassa 12 kuukautta niiden myöntämispäivästä. Käytät Vaahtokarkkeja kassalla tehdessäsi tilauksia Gugguulta. Kun olet kirjautunut sisään asiakastilillesi, näet kassalla Vaahtokarkkimäärän, ja voit valita, kuinka monta Vaahtokarkkia haluat käyttää alennuksena tilauksestasi. 

Et voi käyttää Vaahtokarkkeja samaan aikaan jonkin toisen kupongin tai alennuskoodin kanssa. Vaahtokarkkeja ei voi lunastaa rahana. Ansaitsemasi Vaahtokarkit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle henkilölle tai jäsenelle. 


Mikäli palautat tuotteen, oston yhteydessä ansaitsemasi Vaahtokarkit vähennetään automaattisesti kanta-asiaskastililtäsi. Vaahtokarkit voi lunastaa vain kerran, ja niitä ei voi lunastaa rahana tai lahjakortteina. Tuotepalautuksissa noudatetaan Gugguun palautusehtoja. Tuotteen palautuksen yhteydessä palautetaan vain tuotteesta maksettu rahamäärä, ei saatua alennusta sisältävää summaa. 

 

5. Gugguu Candy World -kanta-asiakastaso

Kanta-asiakkuutesi alkaa siitä päivästä, jolloin liityt kanta-asiakkaaksi. Kun liityt kanta-asiakkaaksi, pääset heti keräämään Vaahtokarkkeja. Pääset etenemään seuraavalle Candy World -tasolle heti kun saavutat tasorajan. Taso tarkistetaan uudelleen vuosittain ja tasosi määrittyy tasorajojen mukaan. Pysyt uudella Candy World -tasolla 12 kk siitä päivästä, kun olet saavuttanut tason. 

Tämän jälkeen:

 • Pysyt tasolla, jos ostomääräsi edeltävän 12 kk aikana yhä ylittää tasorajan.
 • Putoat alemmalle tasolle, jos ostomääräsi edeltävän 12 kk aikana ei ylitä tasorajaa. Voit kuitenkin aina nousta takaisin ylemmälle tasolle, kun vuosittainen ostoraja taas täyttyy.

Gugguu Candy World -tasojen vuosiostosrajat ovat seuraavat:

 • Candy 0€–250€ / Vuosi
 • Candy Bar 250€-600€ / vuosi
 • Candy Bag 600€-1200€ / vuosi
 • Candy Box yli 1200€ / vuosi

Kanta-asiakastasoilla voit saada erilaisia etuja:

 • Ilmainen toimitus 100:lla vaahtokarkilla, koskee 3,90€ maksavia toimituksia Suomessa. (Candy Bar ja Candy Bag tasot.)
 • Vaihtuvia kampanja- ja yllätysetuja (Kaikki tasot.)
 • VIP Online Meet -tapahtumia esimerkiksi ennen mallistojen lanseerauksia. Suunnittelu- ja markkinointitiimi esittelee erikseen tuotteita ja kertoo mallistoista. VIP Online Meet -tapahtumat voivat sisältää omia tarjouksia. (Candy Bag ja Candy Box tasoilla.
 • Ilmainen korjauspalvelu Gugguun tuotteille. 

Korjauspalvelumme toimii seuraavasti:

Korjauspalvelu koskee tuotteita, jotka on ostettu Gugguun verkkokaupasta, Gugguun Outlet -liikkeestä, Gugguun jälleenmyyjiltä tai Gugguun Pop Up -tapahtumista viimeisen kahden (2) vuoden sisällä.

Korjauspalvelu koskee tuotteita, joissa on esimerkiksi valmistuksesta johtuva virhe, jonka pystyy korjaamaan, tai tuotteita, joista on purkautunut esimerkiksi sauma, jonka pystyy korjaamaan.

Korjauspalvelu ei koske tuotteita, joihin on käytössä aiheitunut kuluma/reikä/nirhauma tms.

Mikäli haluaa korjauttaa tuotteen, tulee siitä olla ensin yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen customer@gugguu.com niin asiakaspalvelumme katsoo onko tuote korjattavissa.

6. Kanta-asiakasetukuponki ja käyttöehdot


Vaahtokarkeista voi lunastaa seuraavat etukupongit:

 • 200 Vaahtokarkkia oikeuttaa 10€ etukoodiin, minimiostosmäärä 85€
 • 400 Vaahtokarkkia oikeuttaa 20€ etukoodiin, minimiostosmäärä 95€
 • 600 Vaahtokarkkia oikeuttaa 30€ etukoodiin, minimiostosmäärä 105€
 • 800 Vaahtokarkkia oikeuttaa 40€ etukoodiin, minimiostosmäärä 115€

Vaahtokarkkien lunastaminen etukupongiksi tapahtuu verkkokaupassamme omalla asiakastililläsi, Helsinki Outlet -liikkeessämme tai Pop Up -tapahtumissamme. Lunastettuja etukuponkeja ei voi muuttaa takaisin Vaahtokarkeiksi. Lahjakortista Vaahtokarkit kertyvät lahjakorttia ostettaessa. Kun lahjakortilla maksetaan, kanta-asiakkaalle ei kerry enää Vaahtokarkkeja.

Kanta-asiakkaanamme saat vaihtuvia, kanta-asiakkaille tarkoitettuja etuja, kuten tiedon uutuuksistamme ja kampanjoistamme ensimmäisten joukossa. Osa kanta-asiakaseduista perustuu siihen, oletko Candy-, Candy Bar-, Candy Bag- tai Candy Box -tasolla. Kehitämme Gugguu Candy World kanta-asiakasohjelmaamme jatkuvasti.

Käyttämällä etukuponkia hyväksyt sen käyttöehdot.
Etukuponkien käytössä on ylläolevat minimiostosmäärät etukupongin suuruudesta riippuen.

Etukuponkia voi käyttää alehintaisiin tuotteisiin, mutta sitä ei voi yhdistää muihin alennus- tai kampanjakoodeihin verkkokauppaostoksissa. Voit käyttää vain yhden etukupongin kerrallaan. Etukupongin voi käyttää vain kerran.

7. Asiakasviestintä ja henkilötietojen käsittely

Yleisesti pidämme sinuun yhteyttä sähköpostitse, mutta myös tekstiviestitse mikäli hyväksyt SMS -markkinoinnin. Hyväksymällä nämä ehdot hyväksyt etu- ja asiakasviestinnän lähettämisen. Voit aina lopettaa viestintäkanavan tilauksen lähettämiemme viestien kautta. 

Gugguu käsittelee kanta-asiakkaan henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön sallimalla ja velvoittamalla tavalla. Tietoja henkilötietojen käsittelystä ja kanta-asiakkaan oikeuksista on verkkosivuilla nähtävillä olevassa tietosuojaselosteessa.

Gugguu käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Tietosuojavastaava on Gugguu Oy (yritystunnus 2508855-5). Kun rekisteröidyt kanta-asiakkaaksi ja teet ostoksia, tallennetaan tietoja ostoistasi sekä siitä, miten muuten käytät palvelujamme. Gugguu Oy käsittelee henkilötietoja sinusta kanta-asiakkaana muun muassa tarjousten, kanta-asiakasetujen ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi. 

Olet vastuussa kaikesta toiminnasta, joka tapahtuu kanta-asiakastililäsii. Kanta-asiakas vastaa itse kirjautumistietojensa turvallisuudesta ja säilytyksestä. Suosittelemme käyttämään tietoturvallista salasanaa sekä vaihtamaan salasanaa tarvittaessa.

Gugguu voi tehdä päivityksiä/muutoksia tasorajoihin/kanta-asiakasehtoihin. Kanta-asiakasehtojen muuttamisen yhteydessä päivitetyt ehdot julkaistaan sivustolla gugguu.com. Kulloinkin voimassa olevat ehdot ovat saatavilla sivustolla gugguu.com. Mikäli et hyväksy ehtoja, sinulla on aina oikeus irtisanoa kanta-asiakkuutesi. Mikäli epäilemme perustellusti palveluidemme luvatonta käyttöä tai väärinkäyttöä, kanta-asiakasehtojemme rikkomista, petoksia tai muita vastaavia tapahtumia tai käyttäytymistä, Gugguulla on oikeus irtisanoa kanta-asiakkuutesi.

8. Kanta-asiakkuuden päättäminen

Kanta-asiakas voi irtisanoa kanta-asiakkuutensa päättymään välittömästi milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostitse Gugguun asiakaspalveluun osoitteeseen customer@gugguu.com. 

Gugguu Oy ei vastaa kanta-asiakasohjelman mahdollisista järjestelmävirheistä tai toimintahäiriöistä eikä tappioista, jotka aiheutuvat kanta-asiakasohjelman muutoksista.

Gugguu ei ole vastuussa kanta-asiakasehtojen mukaisten velvoitteidensa noudattamatta jättämisestä tai vahingoista, jotka johtuvat Gugguun toiminnasta riippumattomista olosuhteista, kuten lait, viranomaistoimet, sota, lakko, saarto, työsulku tai muut vastaavat olosuhteet (ns. force majeure). 


OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Mikäli sinulla on kysyttävää Gugguu Candy World -kanta-asiakasohjelmasta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen customer@gugguu.com tai puhelimitse arkisin klo 10-15 numeroon +358444101736.


(Ehdot päivitetty 20.2.2024.)