Ostoskori
translation missing: fi.general.icons.close_alt kuvake

Arvot

Tutustu Gugguun 2019 vuoden vastuullisuusraporttiin täältä.

Laatu – jokainen Gugguun malliston malli on tarkoin testattu eri-ikäisillä lapsilla ennen tuotantoa. Kiinnitämme testauksessa huomiota kestävyyteen, istuvuuteen ja käytännöllisyyteen. Testaamme myös kaikki kankaat ennen tuotannon aloittamista.

Ekologisuus – haluamme tuottaa lähellä, jonka vuoksi tehtaamme sijaitsevat Suomessa ja Baltiassa. Kankaamme tulevat Suomesta ja muualta Euroopasta. 100% orgaanisessa puuvilla kankaassa on myös GOTS - standardi.

Asiakaslähtöisyys – Haluamme saada ja saamme paljon palautetta asiakkailtamme. Olemme tehneet paljon muutoksia niin tuotteisiin kuin verkkokauppaammekin asiakkailtamme saadun palautteen perusteella. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme palvella heitä parhaamme mukaan. Pyrimme vastaamaan viesteihin nopeasti ja saamaan paketit mahdollisimman nopeasti matkaan.

Turvallisuus – Lasten ja tuotteidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että suosimme kankaissamme Oeko-Tex 100 standardia ja GOTS-sertifikaattia.