Lahjapaketointi ja lahjaksi tilaaminen

Lahjapaketointi

Voit ostaa lahjan valmiiksi paketoituna helposti Gugguun verkkokaupasta.

Kun valitset valmiiksi paketoidun paketin, kaikki tilauksella olevat tuotteet paketoidaan. Jos lisäät useamman lahjapaketoinnin tilauksellesi ja haluat, että tilauksesi tuotteet jaetaan eri paketteihin, soitathan meille tilauksen tehtyäsi mahdollisimmat pian numeroon 044 410 1736 - arkisin klo 9-15.30.

Huom! Jos valitset valmiiksi paketoidun paketin, emme lisää mukaan palautuslomaketta tai tilausvahvistusta. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun olet tehnyt tilauksen. Jos palautuslomakkeelle tulee tarvetta, voit pyytää sen meiltä erikseen sähköpostitse customer@gugguu.com.

Osta valmiiksi paketoitu lahjapaketti.

Lahjan tilaaminen suoraan vastaanottajalle

Jos haluat, että toimitamme paketin suoraan lahjan vastaanottajalle voit täyttää vastaanottajan tiedot kassalla toimitustietoihin. Suosittelemme käyttämään omaa sähköpostiosoitettasi, jotta tieto tilauksesta menee omaan tilaushistoriaasi ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Suosittelemme laittamaan tilauksen puhelinnumeroksi vastaanottajan puhelinnumeron, jotta hän saa tiedon paketin saapumisesta noutopisteeseen omaan puhelimeensa.

Emme voi myöskään jakaa osaa tilauksesta lähtemään lahjan vastaanottajalle ja osaa tilaajalle, vaan tilaus toimitetaan vain yhteen osoitteeseen.