Tilaukset ja toimitukset

Voisitteko yhdistää tilaukseni?

Emme valitettavasti yhdistä tilauksia. Tilauksien yhdistäminen ruuhkauttaa toimitusta ja näin ollen pidentää kaikkien tilausten toimitusaikoja.

Minulle toimitettiin väärä tuote. Mitä teen?

Pahoittelemme tilannetta. Olethan mahdollisimman nopeasti yhteydessä asiakaspalveluumme customer@gugguu.com tai 044-4101736 tilanteen korjaamiseksi.

Missä laskuni viipyy?

Laskutusyhtiöt postittavat laskut yleensä noin kuukauden kuluessa tilauksesta. Lasku ei siis tule tilauksen mukana. Me Gugguulla emme näe tietoja laskun tilanteesta tai sen erääntymispäivästä. Kannattaa olla siis suoraan yhteydessä tilauksessa valitsemaasi laskuttajaan.

Koska tilaukseni toimitetaan?

Toimitusaikamme on normaalisti muutama arkipäivä, mutta alennusten/kampanjoiden sekä uusien tuotteiden julkaisu-aikoina maksimissaan 10 arkipäivää.

En ole saanut lähetyksen noutoilmoitusta, vaikka paketti on perillä.

Tarkistathan yhteystietosi, että ne ovat tilauksessa oikein. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin korjaamme yhteystietosi kuljetusyritykselle tai pyydämme heitä lähettämään noutoilmoituksen uudestaan. Huomioithan, että noutoilmoitus ei välttämättä tule samaan aikaan perille, kun paketti on noudettavissa.

Haluan muuttaa tilaustani. Miten tämä onnistuu?

Voimme halutessasi muuttaa tilaustasi vielä ennen kuin se on toimitettu. Emme pysty tekemään lisäveloitusta asiakkaalta ja tämän vuoksi voimme muuttaa tilaustasi vain jos tilauksen loppusumma pysyy samana tai pienenee. Tilausmuutoksissa tulee aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, nopeiten saat palvelua puhelimitse (044 410 1736) tai verkkokaupan chatissa.

Haluan peruuttaa tilaukseni. Miten toimin?

Tilauksen voi peruuttaa kuluitta ennen kuin tilaus on lähetetty. Otathan tällöin pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Nopeiten saat palvelua puhelimitse (044 410 1736). Mikäli paketti on jo ehditty toimittaa, perimme palautuksesta palautuskulut 3,5€.

Voinko noutaa tilauksen varastoltanne?

Kyllä voit. Voit tehdä tilauksen ja valita kassalla toimitustavaksi noudon.  Varastomme sijaitsee Pirkkalassa, osoite on Muuraintie 5 A 1, 33920 Pirkkala.


Voiko tuotteita tilata lahjaksi?

Mikäli haluat tuotteen menevän suoraan lahjan saajalle, voit laittaa toimitusosoitteeksi suoraan vastaanottajan. Huomioithan, että paketin noutoilmoitus tulee siihen puhelinnumeroon, joka tilauksen yhteydessä on annettu.

Posti on saanut ainoastaan ennakkotiedon tulevasta lähetyksestä. Mitä se tarkoittaa?

Tämä tarkoittaa sitä, että tilaus on meidän päässä käsitelty ja toimitettu, mutta kuljetusyritys ei ole vielä noutanut lähetystä meiltä tai rekisteröinyt sitä lajittelussa. Mikäli lähetystä ei ole vielä 3 arkipäivän kuluessa rekisteröity, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

En ole saanut tilausvahvistusta. Mitä teen?

Mikäli sait maksuvahvistuksen, mutta et tilausvahvistusta, tilauksessa on voinut tulla tekninen virhe tai tilauksen siirtymisessä on jokin viive. Jos et ole saanut kumpaakaan, mahdollisesti antamasi sähköpostiosoite on virheellinen. Tarkistathan myös roskapostin. Mikäli teit tilauksen kirjautuneena, näet asiakastililtäsi, onko tilauksesi tullut perille. Voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi tilauksesi tilan.

Tilasin aiemmin normaalihinnalla tuotteen, joka nyt on kuitenkin alennuksessa, voinko saada hyvityksen jälkikäteen?

Emme hyvitä alennuksia aiemmin tehtyihin tilauksiin valitettavasti.