Toimitukset ja palautukset

Toimitukset

Toimitamme tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanotettuaan. Tähän menee n. 2-3 arkipäivää, mutta kiireellisinä aikoina korkeintaan 10 arkipäivää. Kiireellisiä aikoja ovat erilaiset kampanjat tai uusien mallistojen julkaisuajankohdat. Joillakin tuotteilla voi olla pidempi toimitusaika ja tällöin tieto toimitusajasta on nähtävillä tällaisen tuotteen tuotetiedoissa. Jos tilaukseen sisältyy tuotteita, joilla on eri toimitusaika, tilaus toimitetaan yhdellä kerralla kun koko tilaus on valmis toimitettavaksi ellemme toisin ilmoita.

Toimitamme tilaukset Suomeen käyttämällä Postin ja Matkahuollon pakettipalveluita. Ulkomaille toimitamme käyttämällä EMS:n, DHL:n tai GLS:n pakettipalveluita asiakkaan valinnan ja toimitustavan saatavuuden mukaisesti.

Noutotilaus

Voit valita toimitustavaksi noudon, jolloin voit hakea tilauksesi Pirkkalasta showroomiltamme. Saat sähköpostitse viestin, kun tilauksesi on noudettavissa. Noutotilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä muiden tilausten kanssa. Nouto onnistuu tiistaisin ja torstaisin klo 10-15. Osoite on Muuraintie 5 A 1, 33920 Pirkkala. Noutotilauksia säilytetään 2 viikon ajan.

Pikatoimitus

Asiakas voi valita tilaukselleen toimitustavaksi pikatoimituksen. Pikatoimituksesta on kaksi versiota: "Pikatoimitus noutopisteeseen" ja "Pikatoimitus kotiin". Pikatoimituksella tilaus lähetetään varastoltamme viimeistään seuraavana arkipäivänä myös kiireellisinä aikoina. Pikatoimitus noutopisteeseen kustantaa 10,5€ ja Pikatoimitus kotiin kustantaa 14€. Mikäli pikatoimitus on valittuna Tuotteelle, jolla on pidempi toimitusaika, tilaus toimitetaan kuitenkin tuotetiedoissa ilmoitetun toimitusajankohdan puitteissa.

Muuta

Asiakkaan tulee huomioida pakettien säilytysajat noutopisteessä. Mikäli pakettia ei noudeta säilytysajan sisällä, palautuu paketti takaisin lähettäjälle. Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme asiakkaalta 12€/tilaus, joka kattaa toimituskulut ja muut meille aiheutuneet kulut.

Toimituskulut ovat Matkahuollon tai Postin noutopisteeseen toimittaessa 4,9€. Tilattujen Tuotteiden yhteissumman* ollessa yli 120€, Asiakkaalta ei veloiteta toimituskuluja, mikäli asiakas valitsee toimituksen noutopisteeseen. Kotiinkuljetuksesta veloitetaan kuitenkin aina 7€, vaikka tilauksen loppusumma ylittäisi 120€.

Suomen ulkopuolelle toimittaessa, toimituskulut DHL-lähetyksille on Euroopassa 15€ ja Euroopan ulkopuolella 19,5€. Muiden toimitustapojen toimituskulut ovat 4,9€ mikäli tilattujen Tuotteiden summa on alle 120€. Kun tilauksen arvo ilman toimitusta ylittää 120€ tilaukseen ei lisätä toimituskuluja normaalissa toimituksessa, poislukien DHL.

*Mikäli tilattujen Tuotteiden yhteissumma on tilatessa yli 120€ ja Asiakas         haluaa palauttaa osan Tuotteista niin, että jäljelle jäävä tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 120€, toimitus- ja palautuskulut (8,4€) vähennetään Asiakkaalle hyvitettävästä summasta.

Palautukset

Jos asiakas haluaa käyttää palautusoikeuttaan, hänen on tehtävä palautusilmoitus 14 vrk kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusilmoituksen voi tehdä täyttämällä palautuslomakkeen, joka tulee tilauksen mukana. Palautettavat tuotteet tulee tämän jälkeen viipymättä lähettää Gugguulle, viimeistään 14 vrk kuluessa. Lähetyksen mukaan tulee liittää palautuslomake täytettynä tai muulla tavoin tiedot palautettavista tuotteista sekä tilaus- ja yhteystiedot. Tuotteet tulee pakata huolellisesti niin, ettei lähetys vaurioidu kuljetuksessa.

Terveys- ja hygieniasyistä palautusoikeus ei koske uima-asuja, mikäli niiden sinetöinti on avattu.

Käsittelemme palautukset saapumisjärjestyksessä viimeistään 14 vrk vastaanotettuamme ne. Hyvitämme viipymättä palautettavan summan käyttämällä sitä maksutapaa, jota olet käyttänyt alkuperäisessä ostotapahtumassa, ellei toisin ole sovittu.

Asiakas vastaa käyttöönotetun tuotteen arvonalentumisesta ja vähennämme palautettavasta summasta määrän, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon. Mikäli tuote on sen käytön johdosta tullut myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteen koko arvosta.

 

Palautuskulut

Palautettavasta summasta vähennetään aina palautuskulut 3,50€. Jos palautus tehdään Suomen ulkopuolelta, palautuskulu on 7,50€.

Toimituskulut 4,9€ vähennetään myös, mikäli tilaushetkellä tilauksen arvo on ollut yli 120€ eikä näinollen toimituskuluja ole tilatessa veloitettu, mutta palautuksen jälkeen tilauksen arvo ei ole enää yli 120€.

Jos koko tilaus palautetaan, hyvitämme myös toimituskulut edullisimman toimitustavan mukaan. Kun vain osa tilauksen tuotteista palautetaan, emme hyvitä toimituskuluja.

Palautus Suomesta

Postin kautta:

Kirjoita alla oleva osoite lähetyksen päälle:

Gugguu Oy
Muuraintie 5 A 1
33960 PIRKKALA
Sopimusnumero: 637561

Voit jättää paketin joko pakettiautomaattiin tai Postin toimipisteeseen, pakettia ei voi jättää kirjelaatikkoon. Lähettäminen Postin kautta on maksutonta, palautuskulut (ja mahdollisesti toimituskulut) huomioidaan palautuksesta hyvitettävästä summassa. Säilytäthän palautuskuitin.

 

Matkahuollon kautta:

Kirjoita alla oleva osoite lähetyksen päälle ja jätä lähetys Matkahuollon toimipisteeseen. Lähettäminen Matkahuollon kautta on maksutonta, palautuskulut (ja mahdollisesti toimituskulut) huomioidaan palautuksesta hyvitettävästä summassa. Huolehdithan palautuskuitin saamisesta!

Asiakaspalautus /Gugguu Oy
Sopimusnro 9521736
Muuraintie 5 A 1
33960 PIRKKALA

Palauttaminen EUn ulkopuolelta 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (customer@gugguu.com), niin järjestämme palautuksen DHL:n tai GLS:n välityksellä. EUn ulkopuolelta tehtävä palautus on omakustanteinen.

Palauttaminen muualta kuin Suomesta

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (customer@gugguu.com), niin järjestämme palautuksen Postnordin, Postin, DHL:n tai GLS:n välityksellä niin, ettei sinun tarvitse tehdä lähetystä omakustanteisesti.