Sorbet Collection - värejä, raikkautta ja lennokkuutta!

Kun reilu vuosi sitten aloitimme Sorbet -malliston suunnittelun, meille oli selvää, että haluamme tähän mallistoon raikkaita värejä; pinkkiä, vihreää, sinistä ja keltaista! Jotain lennokasta! Tuotteet saisivat olla Oversize -mallisia, väljiä ja rentoja. Jos mallistoa maistaisi - se maistuisi Sorbet -jätskiltä!Meille malliston suunnittelu ei ole kuitenkaan vain värit, printit ja tuote. Se on paljon paljon enemmän! Värit ja teema sytyttävät inspiraation ja sen jälkeen annamme mielikuvitukselle vallan. Haluamme tuoda malliston teeman ja fiiliksen läpi kokonaisvaltaisesti, ja erityisesti erilaiset tapahtumat antavat siihen parhaan mahdollisen tilaisuuden.
Rakastamme luoda tapahtumia ja välittää visuaalisin elementein malliston tarinaa!

Pääsimme järjestämään Sorbet -malliston lanseeraustilaisuuden upeissa puitteissa; Attitude Helsingin tanssitudiossa Otaniemessä. Attitude Helsingin lapset esittivät lennokkaan tanssishown Gugguun uusissa Relax -tuotteissa. Uusien tuotteiden väljyys ja rentous pääsi täydellisesti oikeuksiin liikkuvien lasten päällä!

Malliston teemaa siivittivät sitruunan- ja appelsiininraikkaat tarjottavat, hedelmävartaat, smoothiet & mehujäät. Herkuttelen lomassa pikkuvieraat pääsivät tanssimaan Attituden tanssinopettajien ohjauksessa Sorbet Twist -tanssilattialle!

Uudet Oversize -tuotteet keräsivät lanseeraustilaisuudessa paljon ihastusta! Myös raikkaat Sorbet -värit saivat monen hymyn huulille! "Karkkivärejä", "Ihanaa vihreää", -"Niin keväistä!", "Ihanan värikästä!" -kommentit kertoivat, että tämä mallisto todella vetää puoleensa!

Käy kurkkaamassa lisää lanseeraustilaisuuden tunnelmia & videoita Gugguun Instagram -tililtä! 💛