Joulun taikaa ja lapsuuden lumoa – laadukkaat lastenvaatteet osana joulun aikaa

Joulu on jo aivan nurkan takana!

Tässä blogipostauksessa kerromme ideoita joulu- ja juhlapukeutumiseen sekä miten yllättää pienet lahjan saajat pehmeillä paketeilla.

Jouluaamu valkenee hiljaisena. Ikkunoiden takana maisema peittyy maan valkoiseen vaippaan. Talvi on saapunut ja sen mukana lupaus taianomaisesta joulusta. Koko talo kylpee kynttilänvalossa ja joulun tuoksuissa.


Joulu tuo mukanaan lumoa, joka täyttää jokaisen kadunkulman. Kodit ovat täynnä odotusta ja valmistautumisen iloa. Tänäkin vuonna moni pikkuinen kokee joulun ensimmäistä kertaa. Myös isommat lapset odottavat innolla joulua; se on aikaa jolloin lahjoista paljastuu odotettuja yllätyksiä.

Joulun lämpöä laadukkailla ja pehmeillä vaatevalinnoilla 

Joulun valmistelut alkavat usein hyvissä ajoin ennen jouluaattoa. Laadukkaat, juhlaan sopivat vaatteet viimeistelevät jouluisen tunnelman. Gugguun valikoimasta löytyy tytöille useita kauniita mekkomalleja, jotka sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin. Erityisesti Rizi- ja Florettemekoissa on säkenöivää kauneutta! 

Pojille taas mm. pehmeät ja rennot Cube -baggyt yhdistettynä klassiseen Logo Collegeen on tyylikäs ja mukava valinta erilaisiin hetkiin! Baby Gugguu -mallistosta löytyy toinen toistaan ihanampia neuletuotteita ja pehmeitä samettisia kokopukuja perheen pienimmille.

Rizi Dress.  Florette Dress   Cube Baggy  Loco College  Little Plait Sweatshirt Little Plait Baby Beanie


Vinkkejä juhla- ja lomapukeutumiseen

1. Mukavat ja värikkäät vaatteet

Lapset rakastavat pehmeitä vaatteita, sellaisia joissa on mukava liikkua ja leikkiä. Gugguun Rib -malliston tuotteet ovat erityisen pehmeitä ja joustavia ja niistä onkin tullut monen lapsen suosikkeja! Jouluna voi myös hassutella ja käyttää värikkäitä kuoseja. Gugguun valikoimasta löytyy useita sykähdyttävän suloisia printtejä! Vauvalle voi taas valita mukavan, helposti puettavan jumpsuitin, jonka voi pukea heti aamusta tai vaikkapa joulusaunan jälkeen.

2. Lämpimät neuleet 

Joulu on kuin tehty pehmeille ja lämpimille neuleille ja merinovillatuotteille. Gugguun valikoimasta löytyy lämpimiä Suomessa valmistettuja merinoasusteita, merinovillaneuletakkeja sekä perheen pienimmille neulepaitoja- ja housuja. Neuleet eivät ole ainoastaan lämpimiä, vaan myös tuntuvat ihoa vasten miellyttäviltä. 3. Pehmeät sukat ja sukkahousut

Monelle lapselle on tärkeää, että sukat tai sukkahousut eivät kiristä tai purista vaan ovat mahdollisimman pehmeät ja mukavat. Gugguun sukat ja sukkahousut ovat monen suosikkeja juuri niiden pehmeyden ja laadukkaan materiaalin ansiosta. Sukat ja sukkahousut ovat myös ikisuosittu lahjaidea joulupakettiin!

4. Kerrospukeutuminen

Ulkoilu on isossa roolissa joulu- ja talvilomien aikaan ja sää voi vaihdella talvisaikaan paljonkin, jolloin kannattaa suosia kerrospukeutumista. Gugguun valikoima täydentyi syksyllä merinovillahousuilla- sekä neulepaidoilla. Lisäksi asusteisiin tuli lisäyksiä ohuilla merinovillaisilla kypärämyssyillä, tuubihuiveilla sekä kaulureilla. Lämpimät 100%:sta merinovillasta valmistetut neuleet ja ohuet asusteet ovat kovilla pakkasilla paras valinta Gugguun laadukkaiden toppavaatteiden alle.5. Jouluun sopivat värit ja kuosit

Joulua värittävät perinteisesti punaisen, vihreän ja kullan väriset sävyt. Joulun aikaan voi kuitenkin pukeutua juuri niihin väreihin ja kuoseihin jotka miellyttävät omaa silmää! Gugguun valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia värejä jokaisen makuun. Monen printin kuvamaailma heijastelee kauniisti talven maailmaa ja sopii  kimaltelevien pakkaspäivien leikkeihin.


Pehmeät paketit tuovat hymyn huulille

Joulun taikaan liittyy myös vahvasti lahjan antamisen ilo. Kun valitset pakettiin laadukkaita ja huolella valittuja tuotteita, teet joulun ajasta entistäkin erityisemmän.

Lapsellesi paketoit ehkä paidan hänen lempikuosissaan, ja kummilapsesi pakettiin voit piilottaa pehmeän collegeasun, suloisen merinovillapipon tai kauniin mekon. Jos kaipaat pienempää lahjaa; pehmeät sukat tai sukkahousut ovat mukava valinta joulupakettiin. Jos haluat antaa ystävälle, puolisolle tai tutulle mahdollisuuden itse valita tuotteet, on lahjakortti valitsemalla summalla aina ihana idea!

Kun tilaat Gugguun verkkokaupasta tuotteita, voit valita tilaukselle 3€:n lahjapaketoinnin. Paketoimme tällöin valitsemasi tuotteen / tuotteet lahjapakettiin, silkkipaperiin käärittynä ja viimeistelemme paketin sopivan sävyisellä silkkinauhalla. Lisäämme lahjapakettiin myös kortin. Voit halutessasi kirjoittaa ostoskorin lisätieto -kenttään korttiin kirjoitettavan tekstin.

Verkkokaupastamme löydät monia juhlaan sopivia vaatteita ja aikaa kestäviä valintoja joululahjoiksi. Tilaa joululahjat viimeistään 19.12. klo 9:00 mennessä niin paketit ehtivät Suomessa Postin kautta jouluksi perille.

Tervetuloa joululahjaostoksille!