Baby Gugguu Collection syntyi yhteistyössä Minttu Räikkösen kanssa

"Oman lapsen, pienen tytön,
 kannoit alla sydämen.
 Nyt on onni täydellinen,
 syliisi saat ottaa sen.
 Tunnet käden, pienen, hennon,
 tunnet posken pehmeän.
 Voiko olla kauniimpaa
 kuin alku uuden elämän.”

Tänään, marraskuun 7. päivänä pääsemme julkaisemaan Baby Gugguu -malliston, joka on syntynyt yhteistyössä Minttu Räikkösen kanssa.

Minttu on ollut osa Gugguun tarinaa vuodesta 2018. Kun Minttu vuoden 2023 alussa kertoi, että Robin ja Rianna saavat pian pikkusiskon- tai veljen, oli meille kaikille heti selvää, että suunnittelemme yhdessä Gugguulle Baby -malliston. Gugguu Baby -malliston suurin inspiraation lähde on näin ollut Mintun kesällä 2023 syntynyt pieni tyttövauva, Grace. 

Keväällä 2023 saimme kunnian järjestää Mintulle Babyshowerit, jossa pääsimme ihastelemaan malliston ensimmäisiä tuotteita. Tapahtuma oli täynnä ihastuttavia pieniä yksityiskohtia ja ainutlaatuista tunnelmaa! Babyshowerit kokosivat yhteen Mintun ystäviä, yhteistyökumppaneitamme sekä Gugguun asiakkaita.

Babyshowerit järjestettiin Helsingissä, vanhan kadettikoulun tiloissa. Jo paikka itsessään loi upean ja tunnelmallisen miljöön tapahtumalle. Tuntui kuin olisimme päässeet kurkistamaan siihen pieneen odottavan äidin kauniiseen kuplaan, kun astuimme sisään ilmapallopilvien ympäröimään tilaan. Tunnelma oli taianomainen.

Tapahtuman herkulliset tarjoilut loihti leipomo Hyväkakku. Kukkakauppa Kukkamaarian upean kukkataideteoksen ympäriltä saimme maistella kultahippuisia macaronseja, pehmeällä moussella täytettyjä kakkuja, sekä kauniita Baby Gugguu -logolla viimeisteltyjä täytekeksejä. 

Baby Gugguu -malliston ensimmäiset tuotteet olivat nähtävillä Babyshowreiden lastenhuoneessa, joka oli toteutettu yhteistyössä Wauvakaupan kanssa. Gugguu Baby -mallisto rakentuu laadukkaista, Suomessa valmistetuista neuletuotteista, pehmeistä velourtuotteista sekä rib- trikoo ja collegetuotteista. Babytuotteiden lisäksi mallistossa on rennot oversize -collegeasut "vanhemmille sisaruksille", jotka mätsäävät ihanasti pienen Gugguu Baby -collegeasun kanssa.

Babyshowerit kruunasi Mikko Harjun koskettava esitys kauniilla balladeilla. Mikon upea ääni täytti tilan herkillä sävelillä vangiten läsnäolijat juuri tähän kauniiseen hetkeen.

Ihanien Babyshower -muistojen ja pienen syntyneen tyttövauvan myötä toivotamme Mintulle ja Kimille vielä paljon onnea sekä Riannalle ja Robinille lukemattomia hauskoja hetkiä pikkusiskon kanssa!

 Blogipostauksen kuvat: Janita Suomi