Gugguu.com Verkkokaupan käyttöehdot

1.2.2024 päivitetty

1. Soveltamisala ja ehtojen hyväksyminen

Näitä sopimusehtoja (”Ehdot”) sovelletaan Gugguu Oy:n (”Gugguu”) verkkosivujen www.gugguu.com (”Verkkokauppa”) välityksellä ostettavien tuotteiden kauppaan Gugguun ja asiakkaan (”Asiakas”) välillä.

Verkkokaupan käyttäjän (”Käyttäjä”) tulee tutustua huolellisesti näihin Ehtoihin ennen Verkkokaupan käyttöä. Ehtoja sovelletaan kaikkiin käyttäjän toimiin Verkkokaupassa.

Sopimuskumppanisi kaikissa Verkkokaupassa toteutetuissa ostotapahtumissa on Gugguu Oy:

Gugguu Oy
Y-tunnus: 2508855-5
Kotipaikka: Pirkkala
Osoite: Muuraintie 5 A 1, 33960 Pirkkala
Asiakaspalvelu: customer@gugguu.com

Gugguulla on oikeus päivittää näitä Ehtoja milloin tahansa. Päivitettyjä Ehtoja sovelletaan tilauksiin, jotka on tehty uusien Ehtojen voimaantulopäivän jälkeen. Tilaamalla asiakas hyväksyy nämä Ehdot ja sitoutuu noudattamaan Ehtoja kokonaisuudessaan ja hyväksyy samalla henkilötietojensa ja evästeiden käytön Gugguun tietosuoja- ja evästesääntöjen mukaisesti.

Huomaa, että sinulla saattaa olla näissä Ehdoissa määritettyjen oikeuksien lisäksi muita sovellettavasta lainsäädännöstä johtuvia oikeuksia, jotka voivat vaihdella maakohtaisesti.

Näissä Ehdoissa puhuttaessa tuotteesta (”Tuote”), tarkoitetaan Verkkokaupassa saatavilla olevaa tai Verkkokaupasta tilattua tuotetta.

2. Verkkokaupassa asiointi ja rekisteröityminen

Verkkokaupassa voivat asioida kaikki vähintään 18-vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä toimitusosoite sekä toimiva sähköpostiosoite ja jotka tilaavat tuotteita Verkkokaupan toimitusalueelle.

Asiakkaan tulee antaa itsestään oikeat tiedot asioidessaan Verkkokaupassa. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja on velvollinen ilmoittamaan tietojen muuttumisesta viivytyksettä Gugguulle. Asiakkaan täytyy olla ostotapahtumaan käytetyn pankki-/luottokortin laillinen omistaja.

Voidaksesi tilata Verkkokaupasta, Asiakkaan täytyy ilmoittaa nimensä, osoitteensa, puhelinnumeronsa, maksutiedot sekä muut ostamiseen vaaditut tiedot.

Tehtyään tilauksen Asiakas saa sähköpostitse maksuvahvistuksen sekä tilausvahvistuksen, jossa on ilmoitettu tilausnumero ja tilatut tuotteet. Asiakas saa sähköpostitse myös toimitusvahvistuksen, kun tilaus on toimitettu. Jos kaikkia tilattuja tuotteita ei voida lähettää samassa lähetyksessä, asiakaspalvelu ottaa yhteyttä Asiakkaaseen ensisijaisesti sähköpostitse. Asiakkaalle ei koidu ylimääräisiä kustannuksia, jos tilattuja tuotteita täytyy lähettää useassa erässä.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kuluitta ennen toimitusvahvistuksen vastaanottamista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse customer@gugguu.com/ +358 44 410 1736.

Tuotteiden palauttamisesta toimitusvahvistusviestin jälkeen on kohdassa Peruuttamisoikeus.

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä Verkkokaupan asiakkaaksi ja näin nopeuttaa asiointia Verkkokaupassa. Rekisteröityminen on maksutonta. Rekisteröityminen tapahtuu toimivalla sähköpostiosoitteella ja asiakkaan valitsemalla salasanalla. Asiakas on vastuussa salasanan huolellisesta säilyttämisestä ja salassapidosta ja vastaa kaikesta käyttäjätunnuksillaan (”Asiakastili”) tapahtuvasta asioinnista Verkkokaupassa. Asiakkaan tulee olla välittömästi yhteydessä Gugguulle, jos Asiakas havaitsee tai epäilee, että hänen tunnuksensa on joutuneet kolmannen osapuolen haltuun tai että hänen tunnuksiaan käytetään väärin. Gugguulla on oikeus jäädyttää tai sulkea Asiakkaan tunnukset, mikäli Gugguu havaitsee väärinkäyttöä Asiakastilillä.

Asiakkaan henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. Henkilötietoja ja maksutietoja käsitellään salattua yhteyttä käyttäen.

3. Käyttäjän Verkkokauppaan tuottama sisältö

Käyttäjä sitoutuu olemaan tuottamatta ja välittämättä Verkkokauppaan mitään sellaista sisältöä, joka on lain tai hyvän tavan vastaista taikka muutoin sopimatonta, kolmansien oikeuksia loukkaavaa tai oikeudettomasti jotain kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluita mainostavaa.

Käyttäjä saa lähettää, toimittaa tai julkaista Verkkokauppaan vain sellaista sisältöä, johon ja jonka käyttöön hänellä on rajoitukseton oikeus, mukaan lukien oikeus välittää sisältö Gugguulle ja antaa Gugguulle oikeuden julkaista ja käyttää Käyttäjän kyseistä sisältöä korvauksetta siihen tarkoitukseen, mihin se on kerätty.

Gugguu ei tarkasta etukäteen Käyttäjän Verkkokauppaan tuottamaa tai välittämää sisältöä eikä ole siitä miltään osin vastuussa. Gugguu pidättää oikeuden milloin tahansa oman harkintansa perusteella ilman etukäteisilmoitusta poistaa Käyttäjän tuottama sisältö, jonka katsoo olevan näiden Ehtojen vastainen tai muutoin Gugguulle tai kolmansille osapuolille haitallinen/vahingollinen, taikka muuttaa sisältöä harkintansa perusteella esimerkiksi kirjoitusvirheiden korjaamiseksi. Kuka tahansa voi pyytää Verkkokauppaan välitettyä sisältöä poistettavaksi ottamalla yhteyttä Gugguun Asiakaspalveluun, Gugguu päättää tällaisen pyynnön noudattamisesta.

4. Asiakas ja kuluttajansuoja

Kuluttaja-asiakkaan ja Gugguun välisessä asiakassuhteessa noudatetaan näiden Ehtojen lisäksi kulloinkin voimassa olevaa kuluttajansuojan lainsäädäntöä. Kuluttajansuojan kannalta ei ole merkitystä, onko kuluttaja-asiakas rekisteröitynyt vai ei.

Yritysasiakkaan ja Gugguun välisessä asiakassuhteessa noudatetaan ensisijaisesti näitä Ehtoja ja toissijaisesti kulloinkin voimassaolevaa kauppalakia.

5. Tuotetiedot ja Tuotteiden saatavuus

Gugguu pyrkii siihen, että Verkkokaupassa on ajantasaiset ja oikeat tiedot tuotteesta ja saatavuudesta, mutta ei kuitenkaan voi taata tietojen virheettömyyttä, eikä myytävien tuotteiden saatavuutta tai riittävyyttä. Tiettyjä tuotteita valmistetaan vain rajallinen määrä tai tuote saattaa muutoin olla tilapäisesti loppuunmyyty.

Mikäli tilauksen vastaanottamisen jälkeen käy ilmi, että tilattu tuote on loppunut tilapäisesti tai pysyvästi järjestelmän Asiakkaalle ilmoittamasta saldomäärästä huolimatta, Gugguu ilmoittaa tästä viivytyksettä Asiakkaalle hänen ilmoittamia yhteystietoja käyttäen, ensisijaisesti sähköpostitse.

Mikäli tilattua tuotetta ei ole lainkaan saatavilla, Gugguu sitoutuu hyvittämään Asiakkaalle tilatusta tuotteesta jo maksetun hinnan täysimääräisesti, ja kaupan katsotaan purkautuneen kyseisen tuotteen osalta. Gugguun asiakaspalvelu ottaa tällaisessa tilanteessa Asiakkaaseen yhteyttä, ja Asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus pitää kauppa voimassa ja hyväksyä pidempi toimitusaika mikäli se on Gugguun toimesta mahdollista tai korvaavan tuotteen toimittaminen.

Gugguulla on oikeus harkintansa mukaan päivittää Tuotteiden kuvauksia milloin tahansa ennalta ilmoittamatta.

Gugguu pyrkii parhaansa mukaan varmistamaan, että Tuotteet esitetään Verkkokaupassa mahdollisimman oikeissa väreissä ja totuudenmukaisina. Tuotekuvat ovat esimerkkikuvia Tuotteista ja ne pyritään esittämään todenmukaisina, mutta esimerkiksi vuorimateriaalin, neppareiden tai nauhojen väri saattaa poiketa Asiakkaalle myytävästä Tuotteesta, mutta vain siinä tapauksessa, ettei se oleellisesti vaikuta Tuotteen ulkonäköön. Teemme kaikkemme, jotta tuotekuvat mahdollisimman hyvin vastaisivat todellisia tuotteita ja niiden sävyjä. Emme kuitenkaan voi taata, että tuotteiden sävyt ovat todenmukaiset kaikilla näyttöasetuksilla.

6. Hinnat ja verot

Ilmoitetut hinnat koskevat ainoastaan Verkkokaupassa tehtyjä tilauksia. Kaikki Verkkokaupassa esitetyt tuotteiden hinnat ovat tuotteiden täysiä vähittäishintoja. Hinnat sisältävät arvonlisäveron tai muut tilausmaassa sovellettavat verot. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Tilauskohtaiset toimituskulut näkyvät kassalla kun Asiakas valitsee toimitustavan. Gugguu pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin kuitenkin siten, että mahdolliset muutokset koskevat vain muutosten voimaantulon jälkeen tehtäviä tilauksia. Hinnat esitetään euroina.

Gugguu pidättää oikeuden perua Asiakkaan tilauksen, kun kyseessä on selvä ja olennainen hintavirhe tilatussa Tuotteessa. Tällä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä Verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi ja selvästi tuotteen tavanomaisesta hintatasosta, että keskivertokuluttajan katsottaisiin ymmärtäneen kyseessä olevan virhe. Selvänä hintavirheenä pidettäisiin esimerkiksi sitä, että Tuotteen hinta on 0,00 euroa tai hintaa ei ole ollenkaan, tai jos Tuotteen hinnaksi on esitetty niin alhainen hinta, että sitä voidaan yleisen käsityksen mukaan pitää virheellisenä.

7. Toimituskulut ja -tavat

Gugguu toimittaa Tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanotettuaan. Tähän menee n. 2-3 arkipäivää, mutta kiireellisinä aikoina korkeintaan 10 arkipäivää. Kiireellisiä aikoja ovat erilaiset kampanjat tai uusien mallistojen julkaisuajankohdat. Joillakin Tuotteilla voi olla pidempi toimitusaika ja tällöin tieto toimitusajasta on nähtävillä tällaisen Tuotteen tuotetiedoissa. Jos tilaukseen sisältyy tuotteita, joilla on eri toimitusaika, tilaus toimitetaan yhdellä kerralla kun koko tilaus on valmis toimitettavaksi ellei Gugguu muuta ilmoita.

Gugguu toimittaa tilaukset Suomeen käyttämällä Postin ja Matkahuollon pakettipalveluita. Ulkomaille Gugguu toimittaa käyttämällä EMS:n, DHL:n tai GLS:n pakettipalveluita Asiakkaan valinnan ja toimitustavan saatavuuden mukaisesti.

Asiakas voi valita tilaukselleen toimitustavaksi pikatoimituksen noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksella, jolloin tilaus toimitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä myös kiireellisinä aikoina. Mikäli pikatoimitus on valittuna Tuotteelle, jolla on pidempi toimitusaika, tilaus toimitetaan kuitenkin tuotetiedoissa ilmoitetun toimitusajankohdan puitteissa. Pikatoimituslisä on 7€, joka lisätään normaaliin toimituskuluun (noutopiste 4,9€/kotiinkuljetus 7€).

Asiakkaan tulee huomioida pakettien säilytysajat noutopisteessä. Mikäli pakettia ei noudeta säilytysajan sisällä, palautuu paketti takaisin Gugguulle. Noutamattomasta lähetyksestä Gugguu veloittaa Asiakkaalta 12€/tilaus, joka kattaa toimituskulut ja muut Gugguulle aiheutuneet kulut.

Suomeen tilatessa, toimituskulut ovat Matkahuollon tai Postin noutopisteeseen toimittaessa 4,9€. Tilattujen Tuotteiden yhteissumman* ollessa yli 120€, Asiakkaalta ei veloiteta toimituskuluja mikäli asiakas valitsee toimituksen noutopisteeseen. Kotiinkuljetuksesta sekä pikatoimituksesta veloitetaan kuitenkin aina kustakin 7€, vaikka tilauksen loppusumma ylittäisi 120€.

Suomen ulkopuolelle toimittaessa, toimituskulut DHL- ja EMS-lähetyksille on Euroopan sisällä 15€ ja Euroopan ulkopuolella 19,5€. Muiden toimitustapojen toimituskulut ovat 4,9€ mikäli tilattujen Tuotteiden summa* on alle 120€. Näin ollen, kun tilauksen arvo ilman toimitusta ylittää 120€ tilaukseen ei lisätä toimituskuluja normaalissa toimituksessa, poislukien DHL/EMS-toimitus.

*Mikäli tilattujen Tuotteiden yhteissumma on tilatessa yli 120€ ja Asiakas haluaa palauttaa osan Tuotteista niin, että jäljelle jäävä tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 120€, toimitus- ja palautuskulut (8,4€) vähennetään Asiakkaalle hyvitettävästä summasta.

8. Maksutavat

Turvallisen ja helpon ostokokemuksen tarjoamiseksi Gugguu Verkkokaupassa on tarjolla seuraavia maksutapa vaihtoehtoja:

-       Yleisimmät luottokortit (Visa, Mastercard, Visa Electron)

-       ApplePay, GooglePay, ShopPay

-       Verkkopankit

-       Lasku (Collector, Klarna)

-       PayPal

-       Lahjakortti

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajina toimivat Paytrail Oy, Shopify payments (Stripe), Klarna Bank AB ja PayPal yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksutapojen tarjoajat ovat kolmansia osapuolia, joiden kanssa Gugguu on solminut yhteistyösopimukset. Asiakas syöttää itse kaikki luottokortti- tai verkkopankkimaksutiedot pankin tai maksupalveluntarjoajan sivuilla. Tietoliikenneyhteyksissä Gugguu käyttää salattua SSL -yhteyttä.

Luottokorttimaksut

Maksukortilla maksaminen Verkkokaupassa on vaivatonta ja turvallista. Gugguulla ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta Verkkokaupan tietojärjestelmään. Hyväksymme Verkkokaupassamme Visa, MasterCard ja American Express -maksukortit. Huomioi maksukorttisi turvaraja verkko-ostoksia varten. Voit tarkistaa ja muokata sitä omassa verkkopankissasi tai pankkikonttorissasi. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa SLL -verkkoyhteydessä.

Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Korttimaksamisen Verkkokaupassa tarjoaa joko Stripe (ApplePay, ShopPay ja GooglePay) tai Paytrail Oy, joka näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää Asiakkaan maksaman korttimaksun Gugguulle.

Tiliotteella ja korttilaskulla maksun saajana näkyy Stripe tai Paytrail Oy, joka välittää maksun kauppiaalle. Stripellä ja Paytrail Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Ongelmatilanteissa ottakaa yhteyttä ensisijaisesti Gugguun asiakaspalveluun.

Verkkopankit

Asiakas voi maksaa ostoksensa ApplePay:llä, ShopPay:llä, GooglePay:llä tai verkkomaksupainikkeilla. Kun Asiakas käyttää maksutapana verkkopankkia, Asiakas siirtyy Verkkokaupan sivuilta hetkeksi oman pankkinsa verkkopankkiin tai Gugguun yhteistyökumppanin (Paytrail Oy) verkkopalveluun ja maksaa valitsemansa tuotteet suoraan omalta tililtään. Maksutapahtuman näet omalta tiliotteeltasi ja maksunsaajana tiliotteella näkyy Paytrail Oy, joka välittää maksun.

Lasku/erämaksu/tililuotto

Asiakkailla on myös mahdollisuus maksaa ostoksensa laskulla tai tililuotolla. Lasku ja tililuotto tarjotaan yhteistyössä Paytrail Oy:n kanssa tai Klarna Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, vastaanotat tuotteet ennen niiden maksamista. Voit maksaa laskun kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin solmimalla tililuottosopimuksen yhteistyökumppanimme kanssa. Yhteistyökumppaneiden sopimusehdot ja hinnat laskua sekä tililuottoa varten ovat saatavilla seuraavista linkeistä: Collector Bank ehdot, Jousto ehdot, Klarna ehdot.

PayPal

Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit avata itsellesi PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen.

Kun maksusuorituksesi on kirjautunut meille siirtyy tilauksesi Gugguun käsiteltäväksi. Kun maksu on suoritettu, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Huomioithan, että PayPal-sivuilla voi toisinaan tapahtua käsittelyvirheitä, joihin Gugguu ei voi osaltaan vaikuttaa.

Jos palautat tuotteita PayPalin kautta maksamaltasi Tilaukselta, hyvitämme summan suoraan PayPal-tilillesi. Lisää palautukseen liittyvistä asioista voit lukea kohdasta 6. PayPalin käyttöehdot löydät täältä.

Lahjakortti

Voit valita lahjakortin maksutavaksi kassalla, jolloin tilauksesi maksetaan lahjakortilta kokonaan tai osittain mikäli lahjakortin arvo ei riitä koko tilauksen maksamiseksi ja tilauksen loppusumman voit maksaa valitsemallasi maksutavalla. Lahjakortti käytetään syöttämällä lahjakortin koodi kassalle sille varattuun kenttään.

9. Peruuttamisoikeus

Verkkokaupassa tapahtuva myynti on kuluttajasuojalainsäädännön tarkoittamaa etämyyntiä. Jos Asiakas haluaa käyttää peruuttamisoikeuttaan, hänen on tehtävä palautusilmoitus 14 vrk kuluessa Tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse Gugguun asiakaspalveluun (customer@gugguu.com). Palautettavat tuotteet tulee tämän jälkeen viipymättä lähettää Gugguulle, viimeistään 14 vrk kuluessa. Palautusilmoituksen voi tehdä myös täyttämällä palautuslomakkeen, jonka Asiakas liittää lähetyksen mukaan ja lähettää Gugguulle 14 vrk kuluessa Tuotteiden vastaanottamisesta. Ohjeet palautuksiin liittyen löydät täältä.

Terveys- ja hygieniasyistä peruuttamisoikeus ei koske uima-asuja tai lakanoita, mikäli niiden sinetöinti on avattu.

Kun Asiakas peruuttaa Verkkokaupassa tekemänsä tilauksen, ja ellei toisin ole sovittu, Gugguu palauttaa tästä maksetun suorituksen käyttämällä sitä maksutapaa, jota Asiakas on itse käyttänyt alkuperäisessä ostotapahtumassa. Gugguu palauttaa viipymättä palautettavan summan käsiteltyään asiakaspalautuksen, kuitenkin viimeistään 14vrk kuluessa vastaanotettuaan tuotteet. Palautus ei kata asiakkaan valitsemasta muusta kuin Gugguun tarjoamasta edullisimmasta vakiotoimituksesta aiheutuvia lisäkuluja. Mikäli vain osa tilauksesta palautetaan, toimituskuluja ei palauteta. Asiakas vastaa käyttöönotetun tuotteen arvonalentumisesta, ja Gugguulla on oikeus vähentää palautettavasta summasta määrä, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon. Mikäli tuote on sen käytön johdosta tullut myyntikelvottomaksi, Asiakas vastaa tuotteen koko arvosta ja, mikäli asiakas haluaa, että tuote lähetetään hänelle uudelleen, tästä aiheutuneista kuljetuskustannuksista.

Asiakkaalla on velvollisuus käsitellä Tuotteita huolella ja pakata Tuote niin ettei se vaurioidu kuljetuksessa. Asiakkaan tulee liittää lähetyksen mukaan tieto palautettavista tuotteista. Palautettava lähetys tulee jättää Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen ja Asiakkaan tulee varmistua palautuskuitin saamisesta. Lähetystä ei voi palauttaa kirjelaatikkoon.

Palautuksen lähettäminen on Asiakkaalle maksutonta, kun Asiakas käyttää palautuksessa Gugguun sopimusnumeroa. Palautuksesta aiheutuneet palautuskulut 3,5€ vähennetään Asiakkaalle palautettavasta summasta.

Peruuttaminen Suomesta

Palautus Postin kautta:

Asiakas menee osoitteeseen: http://posti.fi/palautapaketti ja syöttää sivulle Gugguulta vastaanotetun paketin seurantakoodin ja saa Helposti-koodin. Postin sivuilta saatu Helposti-koodi tulee kirjoittaa lähetyksen päälle sekä lähettäjän että vastaanottajan nimi ja osoite. Asiakas voi jättää paketin joko pakettiautomaattiin tai Postin toimipaikkaan.

Gugguun osoite:

Gugguu Oy

Muuraintie 5 A 1

33960 PIRKKALA

Vaihtoehtoisesti Asiakas kirjoittaa lähetyksen päälle Gugguun osoitteen sekä sopimusnumeron: 637561.

Palautus Matkahuollon kautta:

Asiakas kirjoittaa allaolevan osoitteen lähetyksen päälle ja jättää lähetyksen Matkahuollon toimipisteeseen.

Asiakaspalautus /Gugguu Oy

Sopimusnro 9521736

Muuraintie 5 A 1

33960 PIRKKALA

Peruuttaminen muualta kuin Suomesta

Asiakas ottaa yhteyttä Gugguun asiakaspalveluun (customer@gugguu.com).Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (customer@gugguu.com), niin järjestämme palautuksen DHL:n tai GLS:n välityksellä. EUn ulkopuolelta tehtävä palautus on omakustanteinen.

10. Toimituksen tai Tuotteiden virheet

Kun Asiakas on vastaanottanut toimituksen, Asiakkaan tulee viipymättä tarkistaa, että toimitetut tuotteet ovat ehjiä ja muutoin virheettömiä. Asiakkaan tulee myös varmistaa, että toimitus sisältää kaikki Asiakkaan tilaamat tuotteet.

Gugguu vastaa toimituksen ja toimitettujen Tuotteiden virheistä kuluttajasuojalain 5 luvun mukaisesti. Jos Asiakkaan vastaanottamat Tuotteet ovat virheellisiä tai eivät vastaa tilausta, Asiakkaan tulee ottaa viivytyksettä yhteys Gugguun asiakaspalveluun (customer@gugguu.com).

Mikäli Gugguu on toimittanut Tuotteen, joka ei vastaa tilausta, Gugguu pyrkii ensisijaisesti korjaamaan virheen toimittamalla Asiakkaalle oikean Tuotteen ja Asiakas palauttaa väärin toimitetun Tuotteen takaisin Gugguulle maksutta.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, Gugguu kehottaa Asiakkaan olemaan ottamatta vastaan lähetystä ja olemaan asiasta yhteydessä Gugguun asiakaspalveluun.

Mikäli Asiakas havaitsee Tuotteessa sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisen virheen, voi Asiakas halutessaan tehdä Gugguulle tätä koskevan reklamaation.

Mikäli reklamaatio johtaa Tuotteen lähettämiseen Gugguulle, Gugguu vastaa tästä lähetyksestä aiheutuneista kuljetuskustannuksista. Jos tuote on otettu käyttöön, tulee asiakkaan tulee lähettää tuote pestynä.

Kun reklamaation kohteena ollut Tuote on palautettu ja reklamaatio on todettu aiheelliseksi, Gugguu maksaa asiakkaalle sovellettavan kuluttajasuojalainsäädännön mukaisen hyvityksen. Gugguu pyrkii tekemään suorituksen kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa päivästä, jolloin Gugguu on vastaanottanut reklamaation kohteena olevan Tuotteen. Mikäli reklamaation johdosta palautettu Tuote ei ole sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti virheellinen, Gugguu voi hylätä reklamaation ja Asiakkaalta voidaan tällöin periä tuotteen palautuksesta Asiakkaalle aiheutuvat kuljetuskulut.

Tuotteesta tulee aina tehdä reklamaatio suoraan ostopaikkaan, mikäli Tuotteessa on virhe.

Nämä Ehdot eivät rajoita Asiakkaan sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia eikä elinkeinonharjoittajan lakisääteistä tuotevirheisiin sovellettavaa virhevastuuta mukaan lukien oikeutta vaatia virheen korjaamista tai tuotteen korvaamista uudella.

11. Tekstiviestimarkkinointi

Hyväksymällä Gugguun tekstiviestimarkkinoinnin kassalla tekstiviestien vastaanottamisen, sekä tekstimarkkinointitarjouksia vaikka matkapuhelinnumerosi olisi rekisteröity soittorajoitusluetteloon. Viestitiheys vaihtelee. Suostumus ei ole ostoehto.

Jos haluat peruuttaa tekstimarkkinointiviestien ja -ilmoitusten tilauksen, vastaa mihin tahansa meiltä lähetettyyn mobiiliviestiin STOP-viestillä tai käytä viestissämme antamaamme tilauksen peruutuslinkkiä.

Ymmärrät ja hyväksyt, että vaihtoehtoisia kieltäytymismenetelmiä, kuten vaihtoehtoisten sanojen tai pyyntöjen käyttöä, ei pidetä kohtuullisena tapana kieltäytyä. Emme veloita palvelusta, mutta olet vastuussa kaikista langattoman palveluntarjoajasi tekstiviesteihin liittyvistä maksuista ja maksuista. Viesti- ja tiedonsiirtomaksuja saatetaan periä.

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen customer@gugguu.com.

Meillä on oikeus milloin tahansa muuttaa mitä tahansa puhelinnumeroa tai lyhytkoodia, jota käytämme palvelun käyttöön. Sinulle ilmoitetaan tällaisista tilaisuuksista. Hyväksyt, että viestejä, jotka lähetät muutettuun puhelinnumeroon tai lyhytnumeroon, mukaan lukien STOP- pyynnöt, ei välttämättä vastaanoteta, emmekä ole vastuussa tällaisissa viesteissä esitettyjen pyyntöjen noudattamisesta.

Soveltuvan lain sallimissa rajoissa hyväksyt, että emme ole vastuussa minkään palvelun kautta lähetettyjen tietojen epäonnistumisesta, viivästymisestä tai väärin suunnatusta toimituksesta, tällaisissa tiedoissa olevista virheistä ja/tai mistään toimista, joihin saatat tai et saata ryhtyä.

Sinun oikeutesi yksityisyyteen on meille tärkeä. Voit tarkastella tietosuojakäytäntöämme kuinka keräämme ja käytämme henkilötietojasi.

Tietosuojakäytäntö

Arvostamme yksityisyyttäsi ja tietoja, jotka suostut jakamaan tekstiviestimarkkinointipalvelussamme. Käytämme näitä tietoja lähettääksemme sinulle teksti-ilmoituksia (tilauksestasi, mukaan lukien hylätyistä kassamuistutuksista), tekstiviestimarkkinointitarjouksia ja transaktiotekstejä, mukaan lukien meiltä tekemät arvostelupyynnöt.

Tekstiviestien hyväksymistietoja ja suostumusta ei jaeta kenellekään kolmansille osapuolille, paitsi viestintäkumppaneille, tekstiviestiohjelmamme mahdollistamiseksi ja käyttämiseksi.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä seuratakseen tuotteita, jotka olet laittanut ostoskoriin, myös silloin, kun olet hylännyt kassan. Näitä tietoja käytetään määrittämään, milloin ostoskorin muistutusviestit lähetetään tekstiviestillä.

12. Linkit ulkopuolisille sivuille

Verkkokauppa voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille tai palveluihin. Vaikka kolmas osapuoli olisi sidoksissa Gugguuseen, ei Gugguu voi vaikuttaa näihin linkitettyihin sivustoihin tai palveluihin, joilla kaikilla on omat erilliset, Gugguusta riippumattomat käyttöehtonsa ja/tai tietosuoja- ja tiedonkeruukäytäntönsä. Nämä linkitetyt verkkosivustot ja palvelut tarjotaan vain käytön tueksi ja Asiakas käyttää niitä omalla vastuullaan.

13. Pätevyys

Jos jokin näiden Ehtojen ehdoista todetaan pätemättömäksi, lainvastaiseksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen ehto pannaan täytäntöön sovellettavan lain suurimmassa sallitussa laajuudessa. Tämä ei vaikuta millään tavoin muiden ehtojen pätevyyteen, laillisuuteen tai täytäntöönpanokelpoisuuteen.

14. Ylivoimainen este

Ellei sovellettavasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, Gugguu ei ole vastuussa mistään viivästyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat olosuhteista, joihin Gugguu ei pysty vaikuttamaan. Tällaisia ovat esim. yleiset työtaistelut, sotatoimet, tulipalot, salamointi, terrori-iskut, virallisten määräysten muutokset, tekniset ongelmat, viat voima-/tele-/tietokoneyhteyksissä tai muussa viestinnässä sekä alihankkijoiden toimittamien palveluiden viat ja viivästykset, jotka johtuvat edellä mainituista olosuhteista. Mikäli tällainen tilanne ilmenee, Gugguu ilmoittaa siitä Asiakkaalle. Mikäli tilanne on kestänyt yli kahden (2) kuukauden ajan, sekä Asiakkaalla että Gugguulla on oikeus keskeyttää Verkkokaupassa tehty ostotapahtuma välittömin seurauksin.

14. Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Kaikki näihin Ehtoihin tai Verkkokauppaan ja siellä tapahtuviin ostoksiin liittyvät erimielisyydet ratkaistaan pääsääntöisesti neuvottelemalla Gugguun ja Asiakkaan välillä. Mikäli Asiakas ei ole tyytyväinen erimielisyyden ratkaisuun, on Asiakkaalla oikeus ottaa yhteyttä kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvontaan sekä sen jälkeen pyytää kuluttajariitalautakuntaa esittämään ratkaisua.

Erimielisyystilanteissa Gugguu pyrkii noudattamaan Suomen kansallisen kuluttajavalituslautakunnan tai muiden Euroopan maiden vastaavien viranomaisten päätöksiä.

Asiakkaalla on lisäksi oikeus saattaa riita ratkaistavaksi Oulun käräjäoikeuteen tai oman kotipaikkansa ensimmäisen asteen tuomioistuimeen.